Távsegítség
Kosár
Fiókom
Jabra PanaCast 50 Webkamera Black
Jabra PanaCast 50 Webkamera Black
Termék adatai

Jabra PanaCast 50 Webkamera Black

Cikkszám: 8200-237
Video:4K, Mic, USB 3.0, Autófókusz, Fotó:13Mp
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
643 847 Ft
Instock
db

Az első új-normálra kész intelligens videosávunk.
Egy olyan világban, ahol fizikailag jobban elkülönülünk, mint valaha, nagyszerű hangra és nagyszerű videóra van szüksége távoli megbeszéléseihez. De az irodákat és az együttműködési tereket is biztonságosabbá kell tennie mindenki számára, aki használja őket.
Iparágvezető professzionális hangzásunkkal, fejlett és innovatív 180°-os videotechnológiánkkal, valamint számos egyedi intelligencia-vezérelt funkcióval a PanaCast 50 lehetőséget ad arra, hogy biztonságos, társadalmilag távolságtartó megbeszéléseket helyezzen újra az asztalra – bármi is legyen az „új normális” úgy néz ki, mint a.

Megdöbbentő hang.
A nagyszerű találkozók nagyszerű hangzással kezdődnek, és a professzionális hangzás világelsőjeként mi is tudunk erről egy-két dolgot.
Nyolc professzionális mikrofonnal és precíziós hangérzékeléssel újra feltaláltuk a tárgyalóterem hangrendszerét a modern munkavégzés érdekében.
Az intelligens algoritmusok automatikusan azonosítják és eltávolítják a maradék visszhangot és statikus zajt, és négy erőteljes hangszórót adtunk hozzá a rezgésmentes sztereó elrendezésben, hogy a helyiséget prémium, nagy felbontású hangzással töltsük meg.
Bárhogyan is dolgozol, a Jabra PanaCast 50-et úgy tervezték, hogy beszélgessen.

Hallgass és légy hallható, természetesen.
A találkozók jobban folynak, ha mindenki tisztán tud kommunikálni. Fejlett sugárformáló technológiánk maximalizálja a jel-zaj arányt a kristálytiszta hangok érdekében, a szoba bármely pontján.
A full duplex technológiával pedig mindenki valós időben hozzájárulhat a beszélgetéshez. Így azok a verbális jelzések, amelyek a személyes beszélgetések szerves részét képezik, soha nem maradnak elhallgatatlanul.

Mindent bele.
A világelső hangrendszerünkön kívül mindent belevágtunk az inkluzív videóba, amely mindenkit, nos… mindent bent tart.
Három 13 megapixeles kamera, amelyek egy nagy pontosságú, többkamerás tömbbe vannak szerelve, lefedik a szoba minden részét.
De itt van az igazán okos rész:
Szabadalmaztatott valós idejű videóillesztési technológiánk intelligens módon pontosan a megfelelő pontot választja a három feed élő összefűzéséhez, így sima, 180°-os nézetet biztosít a nagyfelbontású Panoramic-4K képen.
Ez azt jelenti, hogy senki nincs összenyomva, torz, vagy hiányzik a képből. A Jabra PanaCast 50 biztonságosan újra az asztalra helyezi a befogadó megbeszéléseket.

Megnyerő. Magával ragadó. Emberi.
Mi lenne, ha a szobai videokonferencia-eszköz automatikusan észlelné, hogy ki beszél, és intelligensen beállítja a képet úgy, hogy rájuk fókuszáljon, ahogyan az agya újra fókuszálná a tekintetét, ha ott lenne a szobában?
Nagy teljesítményű Edge-AI feldolgozó chipjeink saját fejlesztésű algoritmusainkat alkalmazzák, hogy intuitív módon kövessék a megbeszélést, és azonnal, valós időben állítsák be a keretet, hogy csak az aktív hangszórókra fókuszáljanak.
Az eredmény egy olyan találkozási élmény, amely a legfontosabb tartalmat helyezi előtérbe és középpontba, így senki sem marad le egyetlen fontos részletről sem.

Legyen mindenhol egyszerre.
Rendben, szóval újra az asztalra tette a biztonságos, társadalmilag távolságtartó megbeszéléseket, de honnan tudhatja, hogy munkatársai betartják-e az irányelveket? Intuitív szoftverünk névtelenül számolja a fejeket, és azonnal értesíti Önt, ha megsértik az egyéni irányelveket.
Egyedülálló 180°-os adatfolyamunk folyamatosan az egész helyiségre fókuszál, és valós idejű számlálási adatokat szolgáltat, még akkor is, ha a videofolyam ki van nagyítva.
A Jabra Xpress vizuális adatai lehetővé teszik a korábbi találkozók előzményeinek elemzését, és ennek megfelelően adatvezérelt műveletek megtételét.
És a legjobb az egészben? Ez a funkció nem igényel számítógépes kapcsolatot, így a rögtönzött „fogjuk meg ezt az üres szobát” csevegéseket is segít.

Az analóg digitális lesz.
Új táblás streaming technológiánk lehetővé teszi, hogy élőben közvetítse a tábla tartalmát, és javítsa a tábla tartalmát, így mindenki láthatja azt, még akkor is, ha nincs a szobában. Más márkákkal ellentétben a funkció beépített és 180°-os látómezőnkből táplálkozik.
Az intelligens algoritmusok automatikusan rögzítik és valós időben élőben közvetítik a tábla tartalmát, így nem kell jelen lenni a részvételhez.

A jövő építése.
Mindezt a hihetetlen technológiát egyedülállóan fejlett rendszerarchitektúránk hajtja. Kilenc nagy teljesítményű Edge processzor valós idejű audio-, videó- ​​és adatintegrációt hajt végre, így a szoba betekintést nyújt, még akkor is, ha a PanaCast 50 nincs csatlakoztatva számítógéphez.
Ez az egyedülálló rendszerarchitektúra biztosítja a PanaCast 50 összes intelligens funkcióját, lehetővé téve számunkra, hogy nem csak jobb, hanem teljesen újra feltalált találkozóélményt biztosítsunk.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned