Távsegítség
Kosár
Fiókom
Jabra Speak2 40 MS Teams Dark Grey
Jabra Speak2 40 MS Teams Dark Grey
Termék adatai

Jabra Speak2 40 MS Teams Dark Grey

Cikkszám: 2740-109
1.0, USB, Mikrofon, 100Hz-20kHz, Grey
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
51 103 Ft
Instock
db

Itt az ideje, hogy
Beszéljünk
Új generációs professzionális hangzás egy hordozható kihangosítóban.

Öné a szó
Vagy a nappali. Vagy a dohányzóasztalod. Vagy az a vicces kis asztalka az Ön előtt lévő ülés háttámláján egy üres vasúti kocsiban. Alapvetően bárhol, ahol megbeszélést kell tartania, a Speak2 40 készen áll.

A világelső kihangosítóink* következő generációját teljes duplex hanggal, csúcstechnológiás mikrofontechnológiával és fejlett hangszórókkal terveztük, hogy a hibrid munkavégzés az Ön számára is működjön.

A megszakítás ereje
Mikor nem beszélgetés a beszélgetés? Amikor egy személy beszél egy kihangosítón, amely nem teszi lehetővé az egyenlő hozzájárulást minden oldalról.

A Speak2 termékcsalád az első, amelyet kifejezetten teljes duplex hangzásra terveztünk és terveztünk, így mindenki egyszerre beszélhet és hallható. Megőrzi a személyes beszélgetések természetes lefolyását, és megkönnyíti a virtuális együttműködést. A megszakítás hatalma az Ön kezében van. Használja bölcsen.

Csak a jó dolgok
Hallani szeretné, amit a kollégái mondanak, nem pedig a székük nyikorgását vagy Fred haldokló számítógépének zümmögését. Ezért a világelső Speak sorozat* következő generációja minden eddiginél több mikrofont tartalmaz. Egészen pontosan négy.

Ezek a rendkívül fejlett sugárformáló, zajszűrő mikrofonok minden irányból veszik a hangot, és szakszerűen kiszűrik a nyikorgó székeket és a zajos számítógépeket, így amikor a főnöke azt mondja, hogy "remek munka", nem fog hiányozni.

Minden hang egyenlő
A csendes elmélkedőktől a hangoskodó gondolkodókig mindenki megérdemli, hogy hallható legyen a csapatában. Ezért gondoskodtunk róla, hogy így is legyen, a forradalmian új Hangszint normalizálással.

Ez a fejlett hangtechnológia minden hangot azonos hangerőszintre egyenlít ki, így mindenki úgy fejezheti ki magát, ahogy az neki természetes, és nem kell folyton a hangerővel babrálni.

Minden az átadáson múlik
A világelső Speak sorozat legújabb tagjával felrúgjuk a személyes kihangosító telefonok szabálykönyvét.* Ez a nagy teljesítményű kihangosító gondoskodik arról, hogy minden egyes árnyalat hangosan és tisztán jöjjön át, amit mond.

Teljes tartományú, 50 mm-es hangszórónk és széles sávú hangzásunk a frekvenciák széles skáláján átfogja és továbbítja a hangot, nagy, gyönyörű, helyiséget betöltő hangzást biztosítva, amely mindenkit lenyűgöz. Önnek már csak az átadásra kell ügyelnie.

Barátkozzon mindenkivel
Nem számít, hogy a konyhaasztalnál, az irodai íróasztalnál vagy a faházban dolgozol, ha a hangszóró zökkenőmentesen együttműködik a virtuális tárgyalási platformmal, bárhol összejöhetsz.

A Speak2 40 minden vezető platformhoz tanúsított (ami azt jelenti, hogy optimalizálja az egész élményt, és minden alkalommal professzionális hívásminőséget biztosít). Így akár a Microsoft Teams, a Google Meet vagy a Zoom rendszerre ugrik fel, már az első pillanattól kezdve számíthat a zökkenőmentes plug-and-play kapcsolatra és a megbízhatóan briliáns megbeszélésekre.

Egy újragondolt ikon
A Speak2 40 talán új, díszes részletekkel és a jobb akusztikai teljesítményt biztosító elegáns szövet hangszóróburkolattal rendelkezik, de még mindig az az ikonikus korong alakú kialakítás, amelyet mindannyian ismerünk és szeretünk. És még mindig elég kicsi és strapabíró ahhoz, hogy a táskájába dobja.

Jéghokizni azonban nem ajánljuk.

Vigye magával bárhová
Hétfőn az irodába. Kedden a konyhaasztalra. Szerdán a parkban egy padra. A hibrid munka szokatlan helyekre is elviheti Önt és kihangosítóját. Ezért a tartósságot hibrid frissítéssel láttuk el.

Az IP64-es por- és víz elleni védelem és az intelligens védőtáska azt jelenti, hogy ezt a kis hangszórót nyugodtan magaddal viheted bárhová, anélkül, hogy aggódnod kellene. Még akkor is, ha a hibrid munkahét minden nap más-más helyre visz.

Táskából másodpercek alatt a találkozóra
Még ha egy vadonatúj, még a dobozban lévő Speak2 40-et tart is a kezében, amelyet még ki sem nyitott, szó szerint másodpercekre van az első találkozójától. Csak nyisd ki, csatlakoztasd be, és már mehetsz is.

Gyerünk, majd mi megszabjuk az időt...

A maga idejében...
A jövő az USB C - de mivel sokan közülünk még nem váltottak át az USB A-ról, egy kicsit az USB alkonyzónában vagyunk. Szerencsére a Speak2 40 az első olyan kihangosító a kategóriájában, amely mindkét csatlakozóval rendelkezik ugyanazon a kábelen. Így most is működni fog, és akkor is, ha eljön az ideje, hogy lecserélje jelenlegi laptopját egy fiatalabb modellre.

A Jabra Xpress és Direct szoftvereken keresztül gondoskodunk arról is, hogy mindig naprakész legyen a legújabb firmware-rel. Mert a legjobbat érdemli.

Egyre zöldebb lesz
Felismerjük, hogy a technológia nem mindig volt eredendően fenntartható, de keményen dolgozunk azon, hogy ezt helyrehozzuk. Bolygónk védelme érdekében a termékfejlesztés minden szakaszában gondosan mérlegeljük a fenntarthatóságot.

A Speak2 40 külső burkolata több mint 50%-ban fenntartható anyagokból** készül, és számos beépített alkatrésze javítható vagy cserélhető. Mindezek együttesen jobb fenntarthatóságot és hosszabb hangszóró-élettartamot jelentenek - és több kiváló minőségű, produktív hívást Önnek és csapatának az elkövetkező években.

Kategória: 1.0
Gyártó: Jabra
Bluetooth: Nem
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned