Távsegítség
Kosár
Fiókom
Jabra Speak2 55 MS Teams Dark Grey
Termék adatai

Jabra Speak2 55 MS Teams Dark Grey

Cikkszám: 2755-109
1.0, USB, Bluetooth, Mikrofon, 100Hz-20kHz, Grey
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
63 561 Ft
Instock
db

Itt az ideje, hogy
Beszéljünk
Következő generációs rugalmas kihangosító kiemelkedő professzionális hangzással.

Azonnali tárgyalóterem
Az Ön irodai íróasztala. Az Ön box-szobája-az otthoni irodája. Egy faház a kert alján. Egy kis képzelőerővel (és némi élvonalbeli hangtechnikával) bármilyen helyet tárgyalóteremmé varázsolhat. Csak a bekapcsoló gomb megnyomásával.

A Speak2 55 a szó minden értelmében frissítés, amely drámaian erősebb hangzást, rendkívül fejlett mikrofontechnológiát és nagyobb rugalmasságot biztosít. Csak annyit kell hoznia, hogy, nos, magát.

Mindkét irányba megy
Emlékezzen vissza arra az esetre, amikor halkan azt mondta, hogy "Mmmhmm", hogy megmutassa, hogy figyel és részt vesz, és az előadó félbeszakította a mondatot, megszakítva ezzel a megbeszélést mindenki számára (borzongás). Ne aggódj, mindannyian átéltük már ezt. Ezért az új Speak2 termékcsalád az első, amely fejlett, teljes duplex hanggal készült.

Ez az okos technológia megőrzi a valódi, szemtől szemben folytatott beszélgetések természetes lefolyását, mivel lehetővé teszi, hogy mindenki egyszerre beszéljen és hallható legyen. Ez természetesebb beszélgetéseket (és kevesebb kínos pillanatot) jelent.

Tegye kihagyhatatlanná, kihagyhatatlanná
A hangok fontosak a megbeszéléseken. A tollat kattintó Sandra hangja vagy a mosógép pörgése nem annyira. A világelső Speak sorozat* következő generációja mindegyike négy csúcstechnológiás sugárformáló mikrofonnal és a legmodernebb zajszűréssel rendelkezik.

Ez a nagy teljesítményű technológia minden irányból érzékeli a hangot, és szakszerűen kiszűri a zavaró háttérzajokat, például Janice kekszet majszolását. Így amikor a főnöke azt mondja, hogy "vegyen ki délutánt", nem fog hiányozni.

Más. De ugyanaz.
Az emberek akkor a legzseniálisabbak, amikor önmaguk lehetnek. A halk szavú kollégáidnak nem kellene kiabálniuk, hogy meghallják őket. Mint ahogyan azt sem szeretné, ha az izgatottabb kollégái úgy éreznék, hogy "vissza kell fogniuk magukat". Ezért a teljes Speak2-tartományt forradalmian új hangszint-normalizálással terveztük.

Ez a fejlett hangtechnológia minden hangot azonos hangerőszintre egyenlít ki, így mindenki szabadon fejezheti ki magát úgy, ahogy az neki természetes, és nem kell folyton a hangerővel babrálni.

Menj nagyot (és menj haza)
A nagyszerű hangzás olyan OG Speak. A Speak2 a NAGY hangzásról szól. Tudod, az a fajta, amely kitölti a szobát, így nem kell lehajolnod, hogy értsd, amit mondanak, és minden apró részlet kristálytiszta, mint a csengő.

Széles sávú hangsávú 50 mm-es hangszórónk széles frekvenciatartományban rögzíti és adja vissza a hangot, így a nagy hangzást bárhová magaddal viheted, ahol a legjobban tudsz dolgozni.

Együtt bárhonnan
Nem számít, hogy a konyhaasztalnál, az irodai íróasztalnál vagy a faházban dolgozik, ha a hangszóró zökkenőmentesen működik együtt a virtuális tárgyalási platformmal, bárhol összejöhet.

A Speak2 55 minden vezető platformhoz tanúsítvánnyal rendelkezik (ami azt jelenti, hogy optimalizálja az egész élményt, és minden alkalommal professzionális hívásminőséget biztosít). Így akár a Microsoft Teams, a Google Meet vagy a Zoom szolgáltatásra ugrik fel, már az első pillanattól kezdve számíthat a zökkenőmentes plug-and-play kapcsolatra és a megbízhatóan ragyogó értekezletekre.

Egy klasszikus friss csavarása
Az eredeti Speak sorozat nagy kedvenc. Még becenevet is kapott - "a korong" - a jégkorongot kedvelő ügyfeleink jóvoltából. Ezért örömmel fogja hallani, hogy a Speak2 55 esetében is megtartottuk ezt az immár ikonikus formát. Csak átalakítottuk, egyedi tervezésű szövetborítással a jobb akusztikai teljesítmény érdekében.

Emellett elég kicsi és tartós ahhoz, hogy egy táskában is elférjen. Jéghokizni azonban nem ajánljuk.

Tegye a tárgyalótermet a táskájába
Hétfőn az irodába. Kedden a konyhaasztal. Szerdán a park padjára. A hibrid munka szokatlan helyekre is elviheti Önt és a kihangosítót. Ezért a tartósságot hibrid frissítéssel láttuk el.

Az IP64-es besorolású por- és víz elleni védelem, valamint az intelligens védőtáska azt jelenti, hogy ezt a kis hangszórót nyugodtan magaddal viheted bárhová, anélkül, hogy aggódnod kellene. Még akkor is, ha a hibrid munkahét minden nap más-más helyre visz.

És... indulhatsz
Csak csatlakoztasd és játszd be, és máris gyorsabban indulhatsz, mint ahogy azt mondanád, hogy "megismételnéd?". És azok számára, akik szeretnek választani, van választási lehetőségünk. Használja az USB-kábelt a közvetlen vonalhoz, vagy legyen vezeték nélküli, akár 12 órás akkumulátor-üzemidővel.

A mának készült (de készen áll a holnapra)
Az USB szürkületi zónája itt van, és míg a fele még mindig a majdnem régi USB A laptopjait ringatja, addig a másik fele már az USB C jövőjében jár. Annak érdekében, hogy mindenki használhassa, az új Speak2 Range az első, amely mindkét csatlakozót ugyanazon a kábelen tartalmazza. Nem kell többé adaptert keresgélni.

A Jabra Direct és Xpress szoftvereken keresztül a legújabb firmware-rel is frissítheted. Mert a legjobbat érdemli.

Fenntarthatóan gondolkodva
Felismerjük, hogy a technológia nem mindig volt eredendően fenntartható, de keményen dolgozunk azon, hogy ezt helyrehozzuk. Bolygónk védelme érdekében a termékfejlesztés minden szakaszában gondosan mérlegeljük a fenntarthatóságot.

A Speak2 55 külső burkolata több mint 50%-ban fenntartható anyagokból** készül, és számos beépített alkatrésze javítható vagy cserélhető. Mindezek együttesen jobb fenntarthatóságot és hosszabb hangszóró-élettartamot eredményeznek - és több kiváló minőségű, produktív hívást Önnek és csapatának az elkövetkező években.


Kategória: 1.0
Gyártó: Jabra
Bluetooth: Igen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned