Távsegítség
Kosár
Fiókom
Jabra Speak2 75 MS Teams Link 380c Dark Grey
Jabra Speak2 75 MS Teams Link 380c Dark Grey
Jabra Speak2 75 MS Teams Link 380c Dark Grey
Termék adatai

Jabra Speak2 75 MS Teams Link 380c Dark Grey

Cikkszám: 2775-329
1.0, USB, Bluetooth, Mikrofon, 80Hz-20kHz, Grey
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
121 105 Ft
Instock
db

Itt az ideje, hogy
Beszéljünk
A legjobb professzionális kihangosító a hibrid munkavégzéshez.

Hol van ma a tárgyalóterme?
Ez a Speak2 75, az Ön személyes, zsebben hordozható készüléke a kávéasztal-konferenciák, ebédlő-tárcsázás, hotel-hot-desking tárgyalótermeihez a hibrid világban.

Ez a professzionális, hordozható kihangosító következő generációja, a legmodernebb technológiával megtöltve.

Fejlett szuper-széles sávú hangzásunkkal*, precíz mikrofon-teljesítményünkkel és a hangja finom hangszíneit finomító technológiánkkal a mai tárgyalóterem lehet a tárgyalóterem, a kanapé vagy a tengerparti lakókocsi (a tengerparton is van WiFi, ugye?).

W i d e s c r e e e n az Ön fülének
Felejtsen el mindent, amit a hordozható kihangosítókról tudni vél. Szuper-széles sávú hanggal* és fejlett, 65 mm-es, teljes tartományú hangszóróval tépjük fel a szabálykönyvet.

"Mit szólsz?"

Nos, erre a kérdésre nem kell válaszolnia, mert ez a fejlett technológia minden megbeszélésen Önt (és a nagyszerű ötleteit) helyezi előtérbe, mivel a hangja természetes tartományában a legszélesebb frekvenciatartományt feloldja, és így drámaian erőteljesebb hangélményt nyújt.

Kristálytiszta hívások és gazdag, erőteljes zene. Mit nem lehet szeretni?

Hagyja áramolni
Ismeri azokat a hangokat, amelyekkel jelzi, hogy figyel és elkötelezett? Egyes kihangosítók nem teszik lehetővé, hogy a beszélgetés mindkét fél egyszerre beszéljen és hallható legyen, így a bátorító "oooh"-ok és "aaaahhh"-k süket fülekre találnak. Vagy ami még rosszabb, mindenki számára megszakítják a beszélgetés menetét.

Úgy gondoljuk, hogy a beszélgetések jobbak, ha természetesnek érződnek, ezért a Speak2 75 fejlett, teljes duplex hangzással készült, egy olyan felturbózott chipkészlettel, amely messze túlmutat a szokásos kihangosító teljesítményén. Így a beszélgetések mindkét irányban szabadon folyhatnak, akárcsak személyesen.

Ne hanyagolja el azonban a némító gombot. Senki sem akarja hallani, ahogy az ebédjét eszi.

A legértékesebb játékos
A négy legmodernebb sugárformáló mikrofonnal és a legmodernebb digitális jelfeldolgozó algoritmusokkal a Speak2 75 valóban a csúcson van.

Bárhová is helyezi - asztalra, íróasztalra, padlóra -, minden irányból könnyedén felfogja a hangot, a hangszín minden változását kihasználva, így minden árnyalatot érzékel (mert nem az számít, hogy mit mond, hanem az, hogy hogyan mondja). Mindezt úgy, hogy innovatív zajcsökkentő technológiánk ügyesen elűzi a zavaró háttérzajokat, például a billentyűzetek billenését és az extra ropogós chipeket.

Az eredmény egy olyan kiemelkedő hangélmény, amely valóban páratlan.

Amikor a hangjának elsőbbséget kell adnunk, mi nem játszadozunk.

Legyünk őszinték
A Speak2 75 segítségével egy pillantással láthatja, hogy a hangja mennyire jól hallható, bármikor, bárhol is van a szobában, mivel ez az egyetlen olyan kihangosító, amely egyedi tervezésű mikrofonminőség-jelzővel rendelkezik.

Ez az intuitív, 360 fokos fénygyűrű világosan jelzi, ha hangosan és tisztán hallja a hangját, és ha kicsit közelebb kell húzódnia.

Olyan, mintha minden megbeszélésen lenne egy saját személyes hangedzője.

Nem lenne jó, ha mindannyian egyformák lennénk.
A dübörgő Barbara mindig hangosabb lesz, mint a visszafogott Roger, de ettől még nem lesz fontosabb a mondanivalója. Tudjuk, mennyire fontos, hogy mindenki egyenlő helyet kapjon a virtuális asztalnál, ezért a Speak2 75-öt a legújabb, legmodernebb hangszint normalizáló technológiánkkal terveztük.

Ez azt jelenti, hogy a teremben mindig mindenki hallható lesz, akár halkan, magabiztosan beszél, akár felemeli a hangját, hogy kifejtse a véleményét. Mindenki önmaga lehet és természetesen beszélhet, így a hangerőszabályzóval való babrálás helyett mindannyian az aktuális témára koncentrálhatnak.

Most mindannyian együtt
Nem számít, hogy a konyhaasztalnál, az irodai íróasztalnál vagy a faházban dolgozik, ha a hangszóró zökkenőmentesen működik a virtuális tárgyalási platformmal, bárhol összejöhet.

A Speak2 75 minden vezető platformhoz tanúsítvánnyal rendelkezik (ami azt jelenti, hogy optimalizálja az egész élményt, és minden alkalommal professzionális hívásminőséget biztosít). Így akár a Microsoft Teams, a Google Meet vagy a Zoom szolgáltatásra ugrik fel, már az első pillanattól kezdve számíthat a zökkenőmentes plug-and-play kapcsolatra és a megbízhatóan ragyogó értekezletekre.

Dobjon nekünk egy korongot
Az eredeti Speak sorozat ikonikus, közkedvelt "korong" formája (ahogy jégkorongot kedvelő ügyfeleink becenevezték) komoly átalakítást kap a Speak2 75-tel. Modern és minimalista, csiszolt alumínium részletekkel és prémium egyedi tervezésű hangszórószövettel, amelyet a legoptimálisabb hangélmény biztosítására terveztek.

Emellett elég kicsi és tartós ahhoz, hogy a táskádba dobd. Jéghokizni azonban nem javasolnánk vele.

Olyan robusztus, mint a megbeszélései
Gondoskodtunk róla, hogy a Speak2 75 úgy legyen megépítve, hogy mindent kibírjon, amit egy zsúfolt hibrid munkanap elvisel - a rendetlen konyhától a mély munkatáskákig -, és IP64-es védettségű legyen a vízzel és porral szemben.

Így bárhol aggódás nélkül használhatja. Még akkor is, ha a hibrid munkahét minden nap máshová viszi.

Egy kis lépés a kezdéshez.
Egy óriási ugrás az akkumulátor élettartamában.
Csak dugd be és máris indulhatsz, gyorsabban, minthogy azt mondanád, hogy "némítva vagy". És akár 32 órás akkumulátorral (igen - 32 teljes óra - még Janice megbeszélései sem tartanak olyan sokáig) vezeték nélkül is használhatod. A Speak2 75-öt előbb kell feltöltenie, mint a Speak2 75-öt.

És hogy a beállítás még egyszerűbb legyen, a Speak2 75-öt Microsoft Swift Pair és Google Fast Pair funkcióval is szállítják.

Az Ön rugalmas barátja
Egyfajta USB alkonyzónában vagyunk. Vannak, akiknek új, divatos USB C számítógépük van, és vannak, akik még nem cserélték le a megbízható USB A modelljüket. Ezért, hogy ne kelljen szétszednie az irodát egy adapter keresése közben, a Speak2 75 mindkettőhöz csatlakoztatható.

Ez az első olyan kihangosító a kategóriában, amelynek mindkét csatlakozója egyetlen kábelen található, így most is működik, és akkor is, ha úgy dönt, hogy gyorsabb, funkibb gépre vált.

És mivel mi adakozók vagyunk, rendszeres firmware-frissítésekkel a Jabra Direct és Xpress szoftverünkön keresztül is a játék élére állunk, a beállításokat pedig a Jabra Sound+ alkalmazással testreszabhatod.

A bolygót szem előtt tartva tervezték
Felismertük, hogy a technológia nem mindig volt eredendően fenntartható, de keményen dolgozunk azon, hogy ezt helyrehozzuk. Bolygónk védelme érdekében a termékfejlesztés minden szakaszában gondosan mérlegeljük a fenntarthatóságot.

A Speak2 75 készülékháza több mint 33%-ban fenntartható anyagokból* készült, és számos beépített alkatrésze javítható vagy cserélhető. Mindezek együttesen jobb fenntarthatóságot és hosszabb hangszóró-élettartamot jelentenek - és több kiváló minőségű, produktív hívást Önnek és csapatának az elkövetkező években.

Kategória: 1.0
Gyártó: Jabra
Bluetooth: Igen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned