Távsegítség
Kosár
Fiókom
Jabra Speak2 75 UC Dark Grey
Termék adatai

Jabra Speak2 75 UC Dark Grey

Cikkszám: 2775-209
1.0, USB, Bluetooth, Mikrofon, 80Hz-20kHz, Grey
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
123 792 Ft
Instock
db

Itt az ideje, hogy
Beszéljünk
A legjobb professzionális kihangosító a hibrid munkavégzéshez.

Hol van ma a tárgyalóterme?
Ez a Speak2 75, az Ön személyes, zsebben hordozható készüléke a kávéasztal-konferenciák, ebédlő-tárcsázás, hotel-hot-desking tárgyalótermeihez a hibrid világban.

Ez a professzionális, hordozható kihangosító következő generációja, a legmodernebb technológiával megtöltve.

Fejlett szuper-széles sávú hangzásunkkal*, precíz mikrofon-teljesítményünkkel és a hangja finom hangszíneit finomító technológiánkkal a mai tárgyalóterem lehet a tárgyalóterem, a kanapé vagy a tengerparti lakókocsi (a tengerparton is van WiFi, ugye?).

W i d e s c r e e e n az Ön fülének
Felejtsen el mindent, amit a hordozható kihangosítókról tudni vél. Szuper-széles sávú hanggal* és fejlett, 65 mm-es, teljes tartományú hangszóróval tépjük fel a szabálykönyvet.

"Mit szólsz?"

Nos, erre a kérdésre nem kell válaszolnia, mert ez a fejlett technológia minden megbeszélésen Önt (és a nagyszerű ötleteit) helyezi előtérbe, mivel a hangja természetes tartományában a legszélesebb frekvenciatartományt feloldja, és így drámaian erőteljesebb hangélményt nyújt.

Kristálytiszta hívások és gazdag, erőteljes zene. Mit nem lehet szeretni?

Hagyja áramolni
Ismeri azokat a hangokat, amelyekkel jelzi, hogy figyel és elkötelezett? Egyes kihangosítók nem teszik lehetővé, hogy a beszélgetés mindkét fél egyszerre beszéljen és hallható legyen, így a bátorító "oooh"-ok és "aaaahhh"-k süket fülekre találnak. Vagy ami még rosszabb, mindenki számára megszakítják a beszélgetés menetét.

Úgy gondoljuk, hogy a beszélgetések jobbak, ha természetesnek érződnek, ezért a Speak2 75 fejlett, teljes duplex hangzással készült, egy olyan felturbózott chipkészlettel, amely messze túlmutat a szokásos kihangosító teljesítményén. Így a beszélgetések mindkét irányban szabadon folyhatnak, akárcsak személyesen.

Ne hanyagolja el azonban a némító gombot. Senki sem akarja hallani, ahogy az ebédjét eszi.

A legértékesebb játékos
A négy legmodernebb sugárformáló mikrofonnal és a legmodernebb digitális jelfeldolgozó algoritmusokkal a Speak2 75 valóban a csúcson van.

Bárhová is helyezi - asztalra, íróasztalra, padlóra -, minden irányból könnyedén felfogja a hangot, a hangszín minden változását kihasználva, így minden árnyalatot érzékel (mert nem az számít, hogy mit mond, hanem az, hogy hogyan mondja). Mindezt úgy, hogy innovatív zajcsökkentő technológiánk ügyesen elűzi a zavaró háttérzajokat, például a billentyűzetek billenését és az extra ropogós chipeket.

Az eredmény egy olyan kiemelkedő hangélmény, amely valóban páratlan.

Amikor a hangjának elsőbbséget kell adnunk, mi nem játszadozunk.

Legyünk őszinték
A Speak2 75 segítségével egy pillantással láthatja, hogy a hangja mennyire jól hallható, bármikor, bárhol is van a szobában, mivel ez az egyetlen olyan kihangosító, amely egyedi tervezésű mikrofonminőség-jelzővel rendelkezik.

Ez az intuitív, 360 fokos fénygyűrű világosan jelzi, ha hangosan és tisztán hallja a hangját, és ha kicsit közelebb kell húzódnia.

Olyan, mintha minden megbeszélésen lenne egy saját személyes hangedzője.

Nem lenne jó, ha mindannyian egyformák lennénk.
A dübörgő Barbara mindig hangosabb lesz, mint a visszafogott Roger, de ettől még nem lesz fontosabb a mondanivalója. Tudjuk, mennyire fontos, hogy mindenki egyenlő helyet kapjon a virtuális asztalnál, ezért a Speak2 75-öt a legújabb, legmodernebb hangszint normalizáló technológiánkkal terveztük.

Ez azt jelenti, hogy a teremben mindig mindenki hallható lesz, akár halkan, magabiztosan beszél, akár felemeli a hangját, hogy kifejtse a véleményét. Mindenki önmaga lehet és természetesen beszélhet, így a hangerőszabályzóval való babrálás helyett mindannyian az aktuális témára koncentrálhatnak.

Most mindannyian együtt
Nem számít, hogy a konyhaasztalnál, az irodai íróasztalnál vagy a faházban dolgozik, ha a hangszóró zökkenőmentesen működik a virtuális tárgyalási platformmal, bárhol összejöhet.

A Speak2 75 minden vezető platformhoz tanúsítvánnyal rendelkezik (ami azt jelenti, hogy optimalizálja az egész élményt, és minden alkalommal professzionális hívásminőséget biztosít). Így akár a Microsoft Teams, a Google Meet vagy a Zoom szolgáltatásra ugrik fel, már az első pillanattól kezdve számíthat a zökkenőmentes plug-and-play kapcsolatra és a megbízhatóan ragyogó értekezletekre.

Dobjon nekünk egy korongot
Az eredeti Speak sorozat ikonikus, közkedvelt "korong" formája (ahogy jégkorongot kedvelő ügyfeleink becenevezték) komoly átalakítást kap a Speak2 75-tel. Modern és minimalista, csiszolt alumínium részletekkel és prémium egyedi tervezésű hangszórószövettel, amelyet a legoptimálisabb hangélmény biztosítására terveztek.

Emellett elég kicsi és tartós ahhoz, hogy a táskádba dobd. Jéghokizni azonban nem javasolnánk vele.

Olyan robusztus, mint a megbeszélései
Gondoskodtunk róla, hogy a Speak2 75 úgy legyen megépítve, hogy mindent kibírjon, amit egy zsúfolt hibrid munkanap elvisel - a rendetlen konyhától a mély munkatáskákig -, és IP64-es védettségű legyen a vízzel és porral szemben.

Így bárhol aggódás nélkül használhatja. Még akkor is, ha a hibrid munkahét minden nap máshová viszi.

Egy kis lépés a kezdéshez.
Egy óriási ugrás az akkumulátor élettartamában.
Csak dugd be és máris indulhatsz, gyorsabban, minthogy azt mondanád, hogy "némítva vagy". És akár 32 órás akkumulátorral (igen - 32 teljes óra - még Janice megbeszélései sem tartanak olyan sokáig) vezeték nélkül is használhatod. A Speak2 75-öt előbb kell feltöltenie, mint a Speak2 75-öt.

És hogy a beállítás még egyszerűbb legyen, a Speak2 75-öt Microsoft Swift Pair és Google Fast Pair funkcióval is szállítják.

Az Ön rugalmas barátja
Egyfajta USB alkonyzónában vagyunk. Vannak, akiknek új, divatos USB C számítógépük van, és vannak, akik még nem cserélték le a megbízható USB A modelljüket. Ezért, hogy ne kelljen szétszednie az irodát egy adapter keresése közben, a Speak2 75 mindkettőhöz csatlakoztatható.

Ez az első olyan kihangosító a kategóriában, amelynek mindkét csatlakozója egyetlen kábelen található, így most is működik, és akkor is, ha úgy dönt, hogy gyorsabb, funkibb gépre vált.

És mivel mi adakozók vagyunk, rendszeres firmware-frissítésekkel a Jabra Direct és Xpress szoftverünkön keresztül is a játék élére állunk, a beállításokat pedig a Jabra Sound+ alkalmazással testreszabhatod.

A bolygót szem előtt tartva tervezték
Felismertük, hogy a technológia nem mindig volt eredendően fenntartható, de keményen dolgozunk azon, hogy ezt helyrehozzuk. Bolygónk védelme érdekében a termékfejlesztés minden szakaszában gondosan mérlegeljük a fenntarthatóságot.

A Speak2 75 készülékháza több mint 33%-ban fenntartható anyagokból* készült, és számos beépített alkatrésze javítható vagy cserélhető. Mindezek együttesen jobb fenntarthatóságot és hosszabb hangszóró-élettartamot jelentenek - és több kiváló minőségű, produktív hívást Önnek és csapatának az elkövetkező években.


Kategória: 1.0
Gyártó: Jabra
Bluetooth: Igen
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned