Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lamax Dots2 Play Bluetooth Headset Black
Lamax Dots2 Play Bluetooth Headset Black
Lamax Dots2 Play Bluetooth Headset Black
Lamax Dots2 Play Bluetooth Headset Black
Lamax Dots2 Play Bluetooth Headset Black
Lamax Dots2 Play Bluetooth Headset Black
Termék adatai

Lamax Dots2 Play Bluetooth Headset Black

Cikkszám: LXIHMDOTS2PBA
Mobil headset, 2.0, 115Hz-20kHz, Mikrofon, Hatótáv:10m, Black, Bluetooth
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
9 669 Ft
Instock
db

Induljon el egy csodálatos hangutazásra a LAMAX Dots2 Play segítségével, amikor csak szüksége van rá. Ezek a Bluetooth 5.1-gyel felszerelt vezeték nélküli fülhallgatók mély és erőteljes basszushangokat biztosítanak a LAMAX BeatBass® technológiának köszönhetően. Ezek a fülhallgatók egyetlen feltöltéssel akár 7 órányi megszakítás nélküli lejátszást kínálnak, és egy hordozható töltőtáskával is rendelkeznek, amely további 30 órával meghosszabbítja a zenehallgatás örömét. Kompakt és diszkrét kialakításuk ellenére ezek a fejhallgatók biztosítják a kényelmes illeszkedést, így bármit is teszel, a helyükön maradnak. Még a zeneszámok közötti váltást is lehetővé teszik az Ön által preferált virtuális asszisztens segítségével. Kíváncsi vagy? Talán már meg is találtad az okot, amiért ezeket akarod.

Nem fogsz hinni a fülednek

Szereted a rapet? Készülj fel a dalszövegekre, amelyek olyan izgalmasak, mint egy élő koncert. A dübörgő ütemek szerelmese vagy? Készülj fel, hogy érezni fogod a ritmust a lábadban. A LAMAX BeatBass® technológiánkkal kiegészített kiváló hangszórók garantálják a fenomenális basszusélményt. Ezekkel a vezeték nélküli fülhallgatókkal készüljön fel az optimális hangminőségre minden egyes zeneszámnál, az AAC és SBC kodekekkel való kompatibilitásnak köszönhetően. Ráadásul a legújabb Bluetooth 5.1 akár 10 méteres hatótávolsággal biztosítja a vezeték nélküli szabadságot. Élvezze a zenét úgy, mint még soha, mindezt a vezetékek gondjai nélkül.

Friss zene a zsebedben, 24/7

Azokon a napokon, amikor nem tudod, mi vár rád, a töltőtáska abszolút életmentő. Egyszerűen csak dobja bele a fülhallgatóit, és mire észbe kap, már készen is vannak. A 37 órás összesített akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően egész hétvégén hallgathatja kedvenc zenéit, és a tokon található 4 LED-es kijelzőnek köszönhetően mindig tudni fogja, mennyi idő van még hátra. Ha lemerül az energia, ne bosszankodj: az univerzális USB-C port gyors feltöltést biztosít, így a fülhallgatóid pillanatok alatt újra működőképesek lesznek.

Készen áll az ön életstílusára

A LAMAX Dots2 Play készülékkel az oldalán hódítson meg minden egyes napot - legyen szó akár az íróasztalnál végzett munkáról, akár egy éjszakai kiruccanásról. A fülhallgató ergonomikus kialakítása és kompakt mérete tökéletes illeszkedést biztosít a fülében, míg a strapabíró tok strapabírást ígér még megerőltető körülmények között is - ideális minden sportos vállalkozásához. Akár a barátaid üldöznek, akár a főnököd sürgős hívására válaszolsz, a kiváló minőségű mikrofonnak köszönhetően egyetlen érintéssel könnyedén kezelheted a hívásokat, így a kezed szabadon marad. Ezenfelül más feladatokhoz is könnyedén aktiválhatja a hangasszisztenst - ez a funkció hamarabb lesz második természetű, mint gondolná!

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned