Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lamax Heroes Defender 1 Gamer Headset Black
Lamax Heroes Defender 1 Gamer Headset Black
Lamax Heroes Defender 1 Gamer Headset Black
Lamax Heroes Defender 1 Gamer Headset Black
Lamax Heroes Defender 1 Gamer Headset Black
Termék adatai

Lamax Heroes Defender 1 Gamer Headset Black

Cikkszám: LMXHDE1
Headset, 2.0, USB, Kábel:2mm, 32Ohm, 20Hz-20kHz, Mikrofon, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
11 888 Ft
Instock
db

Tarts egy kis szünetet és hallgass bele! Ezúttal a LAMAX Heroes Defender1 fejhallgatóval jelentkezünk a gaming színtéren. Nemcsak lenyűgöző teljesítményével kápráztat el, hanem a minimális hangkésleltetéssel és a kiváló minőségű fülpárnáknak köszönhetően hosszan tartó kényelemmel is. Akár az otthoni gépeden, akár gamer odúban, akár eSport LAN-on játszol, a legendás LAMAX háttérvilágítású designt még a legnagyobb kockafej is észreveszi a sarokban. És akkor még csak a legelején vagy!

Told ki a lehetőségeid határait

A LAMAX Heroes Defender1 kiváló minőségű hangzást garantál. A füledet 40 mm-es hangszórók veszik körül, amelyeknek köszönhetően egy földre leeső gombostűről sem maradsz le a játékban. A teljesítményt még tovább fokozza a virtuális világ lehető legjobb megtapasztalását lehetővé tevő LAMAX BeatBass® technológiánk. Egyszerűen egyértelmű választás minden játékos számára!

Kényelmes és elegáns hallgatás

Felejtsd el a fájó füleket és a kényszerszüneteket - az ergonomikus kialakításnak és a minőségi párnázásnak köszönhetően egy-egy végigjátszott éjszakát is a legnagyobb kényelemben élvezhetsz. Ezt egészíti ki a LAMAX színekben pompázó elegáns, fémes formaterv. Színes háttérvilágítással finomítottuk tökéletesre a megjelenést, hogy egyetlen szempillantás alatt egyértelmű legyen, ki a játék ura.

A csatlakozás nem jelent problémát

PC, Mac, PS, Xbox vagy esetleg telefon? Kompatibilitásunk nem ismer határokat. Még ha szereted is keverni és kombinálni a játékplatformokat, attól még hű maradhatsz egyetlen fejhallgatóhoz. A hangot a jól bevált 3,5 mm-es csatlakozóval, a háttérvilágítást pedig USB 2.0 segítségével csatlakoztathatod. A régebbi gépekhez a csomagolásban egy dupla, azaz külön a hang és külön a mikrofon számára mellékelt jack adaptert is találsz.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned