Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lamax LAMAX X5.2 4K akciókamera
Lamax LAMAX X5.2 4K akciókamera
Lamax LAMAX X5.2 4K akciókamera
Lamax LAMAX X5.2 4K akciókamera
Lamax LAMAX X5.2 4K akciókamera
Lamax LAMAX X5.2 4K akciókamera
Termék adatai

Lamax LAMAX X5.2 4K akciókamera

Cikkszám: LMXX52
LCD2", JPEG, 12MP, MP4, 4K, MicroSDXC, WI-FI, 65g, 60x44x33mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
29 400 Ft
Instock
db

LAMAX X5.2
Ahol a kreativitás nem ismer határokat
Örökítse meg az élet legértékesebb pillanatait nem csak emlékekkel. Az akár 128 GB memóriával büszkélkedő LAMAX X5.2 akciókamera ideális társ minden kalandhoz. Tapasztald meg a világot lenyűgöző, valódi 4K felbontásban, 30 FPS sebességgel, ahol minden részlet élénken életre kel. Akár mozgásban, akár mozdulatlanul, a MAXsmooth elektronikus stabilizátorunk ultra-zökkenőmentes Full HD 60 FPS felvételeket biztosít. A múló pillanatokhoz pedig a lassított felvétel funkció elegánsan lelassítja a tempót. Ez a kamera nem csak szárazföldi, hanem vízi felfedező is, hiszen védőtokban akár 40 m mélyre is képes lemerülni. Mindezeket a funkciókat kivételes minőségbe csomagolva, remek áron kínálja.

Valósághű és zökkenőmentes 4K felvétel
A LAMAX X5.2 könnyedén rögzíti az életet valósághű 4K-ban, másodpercenként 30 képkocka sebességgel, így minden részletet professzionális pontossággal láthatsz. Akciódús jelenetek? Nem probléma. A MAXsmooth elektronikus stabilizátor kisimít minden zökkenőt. Lassítsa le az időt a lassított felvétel funkcióval, és élvezze a Full HD extra simaságát 60 FPS sebességgel. Mutassa be hőstetteit páratlan részletességgel.

A kaland vár, örökítse meg mindezt
A sítrükköktől a kerékpározásig, a hullámok szörfözésétől a családi nyaralásig a LAMAX X5.2 akciókamera mindenre készen áll. A 15 sokoldalú tartozékkal ez az akciókamera minden helyzethez alkalmazkodik, sőt, kezdő filmkészítők számára akár kezdő kameraként is szolgálhat. Túlszárnyalja telefonját, mivel akár 40 méter mélységig képes megörökíteni a víz alatti kalandokat. Ráadásul a Wi-Fi csatlakoztathatóságnak köszönhetően a felvételeket villámgyorsan letöltheted, ha végeztél a filmezéssel.

Könnyed vezérlés az ujjaiddal
A kristálytiszta 2"-os TFT LCD kijelzővel ellátott kamera lehetővé teszi, hogy a felvételeket azonnal áttekinthesd. Navigáljon könnyedén a beállítások között, az időzítőtől a képernyővédőig, mindezt egy intuitív, többnyelvű menüben. A LAMAX X5.2 egyesíti az eredeti dizájnt a kifogástalan minőséggel, mindezt kiváló áron. Az akkumulátor élettartama is lenyűgöző, az újratöltés pedig az USB-C segítségével egyszerű.

Gyártó: Lamax
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned