Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lamax PartyGo1 Bluetooth Speaker Black
Lamax PartyGo1 Bluetooth Speaker Black
Lamax PartyGo1 Bluetooth Speaker Black
Lamax PartyGo1 Bluetooth Speaker Black
Lamax PartyGo1 Bluetooth Speaker Black
Termék adatai

Lamax PartyGo1 Bluetooth Speaker Black

Cikkszám: LXPSMPGO1NNBA
1.0, 100W, 3,5mm jack, USB, Kártyaolvasó, Bluetooth, Black
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
49 044 Ft
Instock
db

KIS TEST NAGY TELJESÍTMÉNNYEL
Kezdjen egy nem tervezett bulit bárhol stílusosan. A LAMAX PartyGo1 hordozható party hangszóró kicsi megjelenésű, de rengeteg teljesítményt, 100 W teljesítményt rejt magában. A BeatBass® technológia erős, telt és gazdag hangzást biztosít. Egy grillezést, születésnapi zsúrt vagy egy kisebb bulizást a 3 LED-es háttérvilágítás és a mikrofon csatlakoztatásának lehetősége teszi élénkebbé, ha karaokézni vagy moderálni szeretnél az eseményen. A hangszóró Bluetooth 5.3-on keresztül automatikusan párosodik bármilyen eszközzel, ami 18 m-ig hibamentes átvitelt biztosít.Az új partner utazás közben is kényelmes lesz veled, akkumulátora akár 20 órát is bír, és praktikus fogantyúval vagy vállával is rendelkezik szíj. BT-n, USB-n, microSD-n vagy AUX-on keresztül csatlakoztathatod, illetve az USB-A bemeneten keresztül powerbankká is alakítható. És ha egy hangszóró nem elég, párosíthatja egy másikkal.

MAX HANGZÁS MINI CSOMAGBAN
A buli bármikor és bárhol kezdődhet. A LAMAX PartyGo1 megtéveszt a testével, bár kicsi, de 100 W-os teljesítményt rejt, és megbízhatóan elindítja a grillezést, a medencepartit vagy akár a születésnapi partit is. Minden dal kiváló minőségben szólal meg a LAMAX BeatBass® technológiának köszönhetően, amely erős és gazdag hangzást biztosít. A kezelőpanelen kényelmesen bekapcsolhatjuk a mélyhangkiemelést, szabályozhatjuk a hangerőt és a műsorszámokat. És ha egy hangszóró nem elég, könnyedén csatlakoztathat egy másik PartyGo1-et a True vezeték nélküli technológia segítségével.

EGY BULI, AMIRŐL A VILÁG MÉG SOHA NEM HALLOTT
Ha elindítja a bulit a LAMAX PartyGo1-el, senki sem felejti el. A nagyszerű hangzás mellett könnyedén moderálhatod, vagy karaoke szervezésével előidézheted a szórakozást. Ez egyszerű, mert mellékeltünk egy mikrofont. És mindennek a tetejébe 3 LED-es háttérvilágítási mód áll rendelkezésre a teljes előlapon. A hangszóró automatikusan párosul a készülékkel, a modern Bluetooth 5.3 pedig tökéletes átvitelt tesz lehetővé akár 18 m távolságig is.Kényelmesen lejátszhat zenét USB-n, microSD kártyán vagy kábelen keresztül is.

SOKÁIG KITART OTTHON ÉS ÚTKÖZBEN IS
A LAMAX PartyGo1 akár 20 órát is kibír egy töltéssel, így például kirándulhat veled. Az akkumulátor visszajelzője figyelmeztet, ha fel kell töltenie a levet. Méretéből adódóan gyakorlatilag nem foglal helyet, és az ergonomikus fogantyúnak köszönhetően könnyen kézben is hordható. Az is nagyszerű, hogy a mellékelt vállpántot használhatod. A hangszóró az USB-A bemeneten keresztül powerbankként is használható, a Siri és a Google Assistant hangasszisztensekkel is működik, telefonnal párosítva pedig a hívások irányítását is lehetővé teszi.


Kategória: 1.0
Gyártó: Lamax
Bluetooth: Igen
Teljesítmény: 100 W
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned