Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lamax W 10.1 Akciókamera
Lamax W 10.1 Akciókamera
Lamax W 10.1 Akciókamera
Termék adatai

Lamax W 10.1 Akciókamera

Cikkszám: LMXW101
LCD2", JPG, 64MP, MP4, H.264/H.265, 4K, MicroSDXC, WI-FI, 127g, 64x42x32mm, Vízálló tokkal
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
115 131 Ft
Instock
db
A legjobb akciókamera, amit valaha is gyártottunk!

Extrém esemény? Extrém kamera! Fegyverezd fel magad a LAMAX W10.1-gyel, és indulj a vadászatra. Akár adrenalinfüggő vagy, akár Youtuber, kalandor vagy bárki más, aki meg akarja másokkal osztani a világát, jó helyen jársz. Nyűgözd le a haverokat valódi 4K-val, 60 fps sebességgel, hihetetlen MAXsmooth 2.0 stabilizációval, és a kettős kijelzőnek köszönhetően soha ne ess ki a felvételből. Víz alatt, szárazföldön és levegőben - mindenhol otthon vagy a kameránkkal.

Kreativitásod következő szintje

Alkoss többet, alkoss jobban, alkoss Ultra HD a LAMAX W10.1-gyel. A kamerába ugyanis a valaha volt legerősebb konfigurációt telepítettük, és a 60 fps sebesség melletti valódi 4K-nak köszönhetően a legapróbb részletekig biztos lehetsz a minden körülmények között éles felvételekben. Ha nem éred be a 4K felbontással, akkor interpolált 6K 30 fps-szel is flexelheted. Megértjük, hogy sportolás közben nehéz mozdulatlanul tartani a kamerát - ezért MAXsmooth 2.0 stabilizációval szereltük fel, amely állvány nélkül is gondoskodik a maximálisan rezgésmentes felvételről. Suhanj a sípályákon és singletrack-eken királyként, és éld át mindezt újra az otthonodban is.

Kevesebb aggódás a felszerelésért, nagyobb szabadság

A LAMAX W10.1 veled közösen minden elemmel megbirkózik. A kamerával tok nélkül akár 12 méter mélyre is lemerülhetsz, és a hó sem zavarja - fókuszálj a forgatásra, a robusztus készüléktest a zord körülményeknek is ellenáll. Ezenkívül az első 1,4“ kijelző szabadságot ad - valahányszor saját magad felé irányítod a kamerát, mindig látni fogod a kompozíciót, és soha nem esel ki az fókuszból. Ideális blogokhoz!

A tartozékokkal együtt jól illik a kezedbe

Mind a hátsó 2“ érintő-kijelzővel, mind a gombokkal egyformán kényelmesen vezérelheti a kamerát. Ez vízben és kesztyűben egyaránt jól jön. Magyar nyelvű menü, így rögtön belejössz a dolgokba A menü intuitív, így rögtön belejössz a dologba. Élvezni fogod a tőlünk kapott luxus tartozékokat is, beleértve egy mini-állványt és a búvárkodáshoz használt szűrőket. Kinyitva bármilyen terepen megtartja a kamerát. Összecsukva tökéletesen illeszkedik a kezedbe, és segít még stabilabb felvételeket készíteni.


Gyártó: Lamax
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned