Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lamax W9.1 Action Camera Black
Lamax W9.1 Action Camera Black
Lamax W9.1 Action Camera Black
Lamax W9.1 Action Camera Black
Termék adatai

Lamax W9.1 Action Camera Black

Cikkszám: LMXW91
LCD2", JPG, 20MP, MOV/H.264, 4K, MicroSDXC, WI-FI, 127g, 64x42x32mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
64 934 Ft
Instock
db

SOHA TÖBBÉ NEM MARADSZ LE A KÉPRŐL
Mutasd meg mindenkinek 4K-ban, hogy már megint milyen őrültséget csináltál. Nyomás az adrenalin-töltet után, és vidd magaddal a LAMAX W9.1-et. Függetlenül attól, hogy a hegyekben, a tengeren vagy a házatok mögötti skate parkban vagy, a 1,4“ elülső és a 2“ hátsó kijelzővel az egész jelenetet non-stop ellenőrizheted. Selfiek esetén már soha többé nem vágod le a fejedet, és minden esemény nagyszerűen meg lesz komponálva. A robusztus kialakítású kamera 12 méterig vízálló, így tok nélkül is belevetheted magad a hullámokba, illetve lemerülhetsz a felszín alá. Ne várj semmire, egy sor tartozék segít, hogy mielőbb elkezd.

KALANDOZÁS 4K-BAN
Lepd meg a többieket egy luxus színvonalú videóval, és mutatkozz be. A kamera 60 fps mellett 4K felvételeket készít. Full HD esetén a képkockák száma 120, így akár négyszeresen is lelassíthatod a felvételt, miközben az továbbra is teljesen szaggatásmentes lesz. A rázkódásokat kisimítja a javított MAXsmooth stabilizálás, úgyhogy még a bringázás vagy a gördeszkázás is szuper jól néz majd ki. A beépített Wi-Fi-nek köszönhetően a fényképek és videók áthúzása csak egy percet vesz igénybe, és azonnal továbbíthatod őket online.

HAGYD ÁRAMOLNI A KREATIVITÁST
A LAMAX W9.1 az első számú társad mindenhol ott, ahol nincs értelme mobillal forgatni. A rengeteg tartozéknak és az intelligens funkcióknak köszönhetően mindened megvan, amire csak a felvételkészítés során vágyhatsz. Emeld ki a mozgást a cinematikus slowmotion felvétel segítségével, a hatásos time-lapse funkció segítségével segíts rá egy kis dinamikával, vagy gyorsítsd fel a felvételt. A kamera mindenről gondoskodik, semmilyen szerkesztési képességekre nincs szükséged. Ezenkívül a nagy fényerejű, 2” érintőképernyő leegyszerűsíti az egész vezérlést, és a távirányítónak vagy a WiFi-nek köszönhetően a felvételkészítést úgy is elindíthatod, hogy éppen nem éred el a kamerát.

RÖGZÍTS TÖBBET
Ne vesztegesd az idődet, vízálló képességnek köszönhetően a tok nélküli kamerával akár 12 méter mélyre is lemerülhetsz. A legjobb minőségben rögzítsd a víz alatti életet - a LAMAX W9.1 akár 20 Mpx felbontással fényképezhet. A halszemhatás csökkentésével az egyetlen halszem a mögötted lévő cápáé lesz. A víz alatt ugyan nem fúj a szél, de a felszín felett minden bizonnyal értékelni fogod az intelligens szélzaj-csökkentő funkciót, amely finomra hangolja neked a hangot.

Gyártó: Lamax
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned