Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Lamax X9.2 Akciókamera
Termék adatai

Lamax X9.2 Akciókamera

Cikkszám: LMXX92
LCD2", JPG, 16MP, MP4, H.264, 4K, MicroSDXC, WI-FI, 65g, 60x44x33mm, Vízálló tokkal
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
56 448 Ft
Instock
db
Rád fókuszálva

Vedd fel az akciót, amihez a telefonod már kevés. Készülj fel a fantasztikus 4K felvételre, és mutasd meg másoknak új trükkjeidet, egzotikus nyaralásodat vagy legújabb vlogodat. Az előlapon található 1,3″-os kijelzővel még szelfi módban is könnyen szemmel tarthatod a kompozíciót, így a videóid remek vizuális élményt jelentenek majd. Légy digitális alkotó, a teljes tartozékkészlet a külső mikrofont is beleértve, beindítja kreativitásodat.

Te választod ki a célt

Hó, síléc vagy deszka? OK. Nyár és vízi sportok? Rendben. A LAMAX X9.2 megadja neked a szabadságot, hogy azt fényképezz, amit csak akarsz. Lépj előre egyet a lenyűgöző 4K felbontás és a 60 fps sebesség segítségével. A sok pixelnek köszönhetően a videóval tájkép és portré módban is dolgozhatsz - oszd meg a felvételeidet például a Stories-ban. Lassított felvételekhez a 120 képkockás Full HD a legjobb választás. Lassítsd le a gyors mozgást akár 4x, és élvezd ki a legteljesebb mértékben.

Maximális stabilizáció = MAXsmooth

A LAMAX X9.2 rendelkezik a legjobb MAXsmooth stabilizátorunkkal, amely még a nagyon elmosódott képeket is kisimítja. Akár kerékpáron, akár hóban vagy gördeszkaparkban vagánykodsz, a MAXsmooth stabilizátor új szintre emeli a felvételeket. Így a legjobbat küldheted ki a nagyvilágba! A 2"-os érintőképernyőn azonnal lejátszhatod az összes felvételt. Az üzemmódok és funkciók közötti léptetés úgyszintén gyerekjáték, és a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően a felvételek pillanatok alatt áthúzhatók.

 Több tartozék, több lehetőség

A LAMAX X9.2 nem csak akciófelvételekhez, hanem vlogoláshoz is kiválóan alkalmas. A külső mikrofon zaj nélkül veszi fel a hangodat és a környezeti hangokat, így jól hallható lesz! A távirányítóban is megbízhatsz, a teljes tartó- és rögzítőkészlet pedig segít egyedi felvételeket készíteni. A minőségi kivitel és a vízálló búvártok bármilyen kihívásra készen áll.


Gyártó: Lamax
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned