Távsegítség
Kosár
Fiókom
LANCOM 750-5G (EU)
Termék adatai

LANCOM 750-5G (EU)

Cikkszám: 61707
WI-FI 5 (802.11ac), 1xLAN, Gigabit LAN, 5G, SIM , PoE
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
533 316 Ft
Instock
db

Kényelmesen bővítse hálózati infrastruktúráját a gyors 5G-s mobil rádióval. Az eszköz ideálisan alkalmas modemként vagy "külső 5G-antennaként", valamint mobil elsődleges hozzáférésként vagy tartalékként való használatra. A LANCOM 750-5G útválasztóként is könnyen integrálható a hálózatba, és a Power over Ethernetnek köszönhetően további tápegység nélkül is ellátható árammal. Így a készülék rugalmasan elhelyezhető a legjobb 5G lefedettséggel rendelkező helyeken.

Gigabit Ethernet PoE-velA LANCOM 750-5G PoE-képes Gigabit Ethernet porttal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű hálózati integrációt és a készülék szabad pozícionálását a legjobb 5G lefedettségű helyeken.VRRP támogatásA VRRP támogatásnak köszönhetően a LANCOM 750-5G más átjárókat is biztosít a hálózatban gyors mobiltelefon-kapcsolattal, mint ?külső 5G antenna?.Rugalmas WAN hálózati bővítésAz 5G technológiát is magában foglaló integrált cellás modemmel a LANCOM 750-5G vezeték nélküli szélessávú kapcsolatot tesz lehetővé alacsony késleltetéssel. Ezenkívül ideális az intelligens biztonsági mentési forgatókönyvekhez.Integráció a LANCOM Management CloudbaA LANCOM Management Cloud segítségével a LANCOM 750-5G könnyedén kezelhető és felügyelhető. A LANCOM Management Cloud a világ első olyan felügyeleti rendszere, amely intelligensen szervezi, optimalizálja és vezérli a teljes hálózatot. Ez radikálisan leegyszerűsíti a kezelést kis és nagyon nagy telepítéseknél.

Gigabit Ethernet PoE-vel

A LANCOM 750-5G PoE-képes Gigabit Ethernet porttal rendelkezik. Ez lehetővé teszi a gyors és egyszerű hálózati integrációt és a készülék szabad pozícionálását a legjobb 5G lefedettségű helyeken.


VRRP támogatás

A VRRP támogatásnak köszönhetően a LANCOM 750-5G más átjárókat is biztosít a hálózatban gyors mobiltelefon-kapcsolattal, mint ?külső 5G antenna?.


Rugalmas WAN hálózati bővítés

Az 5G technológiát is magában foglaló integrált cellás modemmel a LANCOM 750-5G vezeték nélküli szélessávú kapcsolatot tesz lehetővé alacsony késleltetéssel. Ezenkívül ideális az intelligens biztonsági mentési forgatókönyvekhez.


Integráció a LANCOM Management Cloudba

A LANCOM Management Cloud segítségével a LANCOM 750-5G könnyedén kezelhető és felügyelhető. A LANCOM Management Cloud a világ első olyan felügyeleti rendszere, amely intelligensen szervezi, optimalizálja és vezérli a teljes hálózatot. Ez radikálisan leegyszerűsíti a kezelést kis és nagyon nagy telepítéseknél.


Gyártó: LANCOM
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned