Távsegítség
Kosár
Fiókom
Lenovo ThinkPad Universal USB-C Smart Dock
Lenovo ThinkPad Universal USB-C Smart Dock
Lenovo ThinkPad Universal USB-C Smart Dock
Lenovo ThinkPad Universal USB-C Smart Dock
Lenovo ThinkPad Universal USB-C Smart Dock
Termék adatai

Lenovo ThinkPad Universal USB-C Smart Dock

Cikkszám: 40B20135EU
Dokkoló
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
126 362 Ft
Instock
db

Okosabb munkamódszer.
A mindennapi termelékenység fokozására tervezett Lenovo ™ ThinkPad ® univerzális USB -C Smart Dock az új dokkoló-sorozatunk élvonalába tartozik, és intelligensebb munkamódszert kínál. Az intelligensebb jövő felé vezető híd a dock adat-, kijelző- és tápcsatlakozók gazdag skálájával rendelkezik, beleértve az univerzális USB -C kompatibilitást, miközben hihetetlen teljesítményt nyújt a kereskedelmi felhasználók számára, és biztonságos felhőalapú felügyeleti megoldást az IT-menedzserek számára. És mindezt a Microsoft Azure Sphere hajtja.

Legfőbb jellemzők:

Egy kábel minden igényt kielégít
Hozzon ki többet a munkanapjából, ha 11+ bővítési lehetőséget ad egyetlen gyorskioldó kábellel a maximális hatékonyság érdekében. Bővítse kreatív potenciálját a több 4K-monitorhoz való hozzáféréssel, valamint az USB -C és USB -A csatlakozókkal végzett roppant gyors adatátvitellel. Ráadásul gyorstöltés akár 100 W-ig laptopjai számára, így folyamatosan áram alatt maradhat.

Univerzális Dock kompatibilitás
Növelje befektetése értékét a ThinkPad Universal USB -C Smart Dock széleskörű kompatibilitásával. A Thunderbolt™ 3 és 4, az USB 4™ és az USB -C támogatása, valamint a kiterjesztett kompatibilitás több operációs rendszerű környezetben;

Áramvonalas Dock
Szakadjon ki a régi dokkolási paradigmából, és egyszerűsítse felügyeleti munkafolyamatait számos időtakarékos innovációval. A ThinkPad Universal USB -C Smart Dock segítségével távolról frissítheti a firmware-t csatlakoztatott számítógép nélkül, távolról kezelheti a portokat, végezhet adatelemzést, használhat diagnosztikai eszközöket, és a Microsoft Azure Sphere biztonsági megoldásával biztonságban tarthatja a rendszert.

Gyártó: Lenovo
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned