Távsegítség
Kosár
Fiókom
LG 50" 50UR80003LJ LED Smart
LG 50" 50UR80003LJ LED Smart
LG 50" 50UR80003LJ LED Smart
LG 50" 50UR80003LJ LED Smart
Termék adatai

LG 50" 50UR80003LJ LED Smart

Cikkszám: 50UR80003LJ
LED, 50", 4K, 3840x2160, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Bluetooth, Smart, webOS 4.0
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
185 264 Ft
Instock
db

Még magasabb szintű tévé-élmény
Az A5 AI processzor 4K (6. generációs) még több lehetőséget ad az LG UHD TV-knek arra, hogy még lebilincselőbb élményben részesíthessék Önt.

AI Sound Pro
Lenyűgözően gazdag hangzás. Az AI Sound Pro mélytanulási algoritmusa feljavítja a 2 csatornás hangot, és 5.1.2 csatornás, virtuális térhatású hangzást hoz létre, hogy Ön teljes hangzással élvezhesse kedvenc tartalmait. A kivételes audiovizuális élmény érdekében a hangbeállítások automatikusan módosulnak attól függően, hogy éppen mit néz.

AI fényerő-szabályozás
Az AI fényerő-szabályozás olyan szintre állítja a fényerőt, hogy az megfeleljen az adott környezeti körülményeknek.

Változatos beállítások
Az LG Soundbar automatikusan hangprojektor üzemmódra vált, amikor csatlakoztatja egy LG TV-hez. Ezenfelül 3 további üzemmód közül választhat a legjobb hangélmény érdekében.

Az Ön ízlésére szabva
A webOS 23 Kezdőképernyője egy olyan központi kezelőfelület, amely az Ön kényelmét szolgálja - kedvenc tartalmaitól kezdve az Ön által preferált beállításokig, mind megtalálhatók egy helyen.

Saját profil
Személyre szabott ajánlások filmekről, értesítések a kedvenc csapatának következő mérkőzéseiről és egyedi értesítések egyetlen helyen, amelyek csak Önnek szólnak.

Gyorsindító kártya
Hozzon létre saját gyorsindító kártyákat a kedvenc alkalmazásaihoz és szolgáltatásaihoz. Rendezze el őket úgy, ahogyan szeretné, hiszen akár fel is cserélheti őket, és gyorsan a kívánt tartalomra ugorhat.

Konnektivitás
Az Apple Airplay, a HomeKit, a Matter és még sok egyéb más támogatásával az LG UHD TV és a hozzá kapcsolódó eszközök gyorsabban és könnyebben vezérelhetők, mint korábban.

FILMMAKER MODE
Úgy élvezheti kedvenc filmjeit, ahogy azokat felvették és a rendező szemszögéből, hitelesen láthatja az elemeket.

Játékoptimalizáló és Irányítópult
Egyetlen helyen megtalálja a játékok optimális használatához szükséges összes beállítást. A Game Dashboarddal (Játékirányító pulttal) gyorsan módosíthatja az aktuális játéktípusra vonatkozó beállításokat.

HGiG
Az LG a játékipar legnagyobb neveivel fogott össze, azért, hogy Ön a lehető legélethűbb módon legyen részese a legújabb HDR játékoknak.

Felhőalapú játék (Cloud Gaming)
Kompatibilis a felhőalapú játékokkal, így a GeForce NOW szolgáltatáson keresztül szélesebb körben hozzáférhet a kedvenc játékaihoz.

Kategória: 50 "
Gyártó: LG
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned