Távsegítség
Kosár
Fiókom
LG 65" OLED65G33LA 4K Smart OLED
LG 65" OLED65G33LA 4K Smart OLED
LG 65" OLED65G33LA 4K Smart OLED
LG 65" OLED65G33LA 4K Smart OLED
LG 65" OLED65G33LA 4K Smart OLED
Termék adatai

LG 65" OLED65G33LA 4K Smart OLED

Cikkszám: OLED65G33LA.AEU
OLED, 65", 4K, 3840x2160, 100Hz, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, webOS, Gamer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
912 418 Ft
Instock
db

α9 AI processzor 4K (6. generációs)
Evolúció a javából

Lépjen be az α-valóság világába1. Egy kapu, mely új dimenziókat nyit meg az Ön számára, hogy valóban úgy érezze, mintha ott lenne. Legyen Ön a főszereplő, akit körülvesz az α9 AI processzor 4K (6. generációs), kivételesen kifinomult képe és hangja.

Maximális Fényerő-rásegítés (Brightness Booster Max)
Íme a még fényesebb OLED

Az LG OLED ikonikus, önállóan világító "SELF-LIT" képpointjai 2 az α9 AI Processzornak (4K, 6. generáció) és a hozzá tartozó fényvezérlő architektúrájának, valamint a fényerő-fokozó és további képminőséget javító algoritmusainak köszönhetően fényesebben ragyognak, mint valaha.

Falra simuló kialakítás
Úgy illeszkedik a falra, akár a tapéta
A különleges kialakítású fali konzollal az OLED TV lényegében rés nélkül illeszkedik a fal síkjára.

ÖNÁLLÓAN VILÁGÍTÓ "SELF-LIT" OLED
Nincs szükség háttérvilágításra
A képpontok akkor a legfényesebbek és legragyogóbbak, amikor önállóan világítanak - ekkor a ragyogásukat nem tompítja a háttérvilágítás fakó fénye.

A hangzás és a látvány egy kerek egésszé áll össze
A TV és a hangprojektor harmóniája
Használja együtt az LG OLED TV-t egy LG hangprojektorral, és egyetlen hangszóróként fognak együttműködni, hogy háromdimenziós hangot hozzanak létre, mintha koncertteremben lenne.

Több hangbeállítás
Csatlakoztassa az LG OLED TV-t egy LG hangprojektorhoz – ekkor a TV automatikusan átvált hangprojektormódra, és megjelenik 3 új beállítás.

Hatalmas mérettartomány
Olyan méretben, amit szeretne

Az egyszemélyes mozimaratonra tökéletes 55-os tévétől a baráti társasággal együtt történő, a legizgalmasabb sportmérkőzések követéséhez ideális 83-os tévéig az LG OLED G3 méretvariációi közül mindenki megtalálja a kedvére valót.

webOS 23 Új Kezdőképernyő
Az Ön ízlésére szabva

A webOS 23 Kezdőképernyője egy olyan központi kezelőfelület, amely az Ön kényelmét szolgálja - kedvenc tartalmaitól kezdve az Ön által preferált beállításokig, mind megtalálhatóak egy helyen.

Saját profil
Személyre szabott ajánlások filmekről, értesítések a kedvenc csapatának következő mérkőzéseiről és egyedi értesítések egyetlen helyen, amelyek csak Önnek szólnak.

A látvány és a hangok életre kelnek

Megigéző moziélmény
A jelenetek életre kelnek a Dolby Vision ultra élénk képével és a Dolby Atmos lebilincselő, térhatású hangjával.

A valódi kép
A képfeldolgozás tönkreteheti a filmek eredeti vonzerejét. A Filmmaker Mode megőrzi a rendező alkotásának eredeti képalkotását, így hitelesebb módon élvezheti a filmeket.

A szórakozás végtelen tára
Hangolódjon rá az internetes streamingek világára közvetlenül a TV-ről, többek között a Netflix5, SkyShowtime, a Disney+6, a Prime Video7, es az Apple TV+8 szolgáltatásokra.

Határtalan játékélmény
Éljen át mesés kalandokat a játéka során

Mindig győztesnek érezheti magát, amikor játszik. A villámgyors 0,1 ms-os válaszidő, az NVIDIA G-Sync kompatibilitás, az AMD FreeSync Premium és a VRR támogatás együttesen páratlanul tiszta és sima képet hoz létre, míg a játékosorientált kezelőfelülettel és az internetes játékok egyszerű kezelésével simán csak belemerülhet a játékba.

Játékirányító Pult és Optimalizáló (Game Dashboard & Optimizer)
Könnyen átlátható játékbeállítások

A Game Optimizer segítségével az adott játék stílusához és a játékkörnyezethez ideális beállításokat alkalmazhatja. A Hang fülön felerősítheti az akciót, a Játék fülön pedig gondoskodhat arról, hogy minden tökéletesnek látszódjon. Nem szükséges leállítani a játékot. Egyszerűen hozzáférhet a menühöz a játékirányító pulton, mely lebeg a játék fölött, miközben Ön játszik.

Felhőalapú játékok (Cloud Gaming)
A játékok világa

Érje el a GeFroce NOW fiókját közvetlenül tévé készülékéről és játsszon az abban elérhető játékokkal.

Fenntarthatóság
Az élet körforgása
A zöld terméktervezéstől a kevesebb csomagoláson és az energiahatékony használaton át az LG hulladék-visszanyerési rendszeréig az LG OLED a gyártástól az életciklusa végéig vigyáz a bolygóra.

Kategória: 65 "
Gyártó: LG
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned