Távsegítség
Kosár
Fiókom
LG S40Q 2.1 Soundbar Black
LG S40Q 2.1 Soundbar Black
LG S40Q 2.1 Soundbar Black
LG S40Q 2.1 Soundbar Black
LG S40Q 2.1 Soundbar Black
Termék adatai

LG S40Q 2.1 Soundbar Black

Cikkszám: S40Q
2.1, 300W, USB, Bluetooth, HDMI, SPDIF, Black
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
93 676 Ft
Instock
db

Segít LG TV-jéből a legtöbbet kihozni
Az LG hangprojektorokat úgy terveztük, hogy azok méginkább kiegészítsék az LG TV-ket. A zökkenőmentes csatlakoztathatóságukkal és illeszkedő designjukkal még nagyobb teljesítményt hoznak ki belőlük, így a két készülék együtt biztosítja az elérhető legjobb hangélményt.

Magasabb szintű hangzás az LG TV-k AI processzorának köszönhetően
Tökéletesen illeszkedik LG TV-jéhez, hiszen az LG hangprojektor rendelkezik TV hangmódmegosztás (Sound Mode Share) funkcióval, amely az LG TV hangfeldolgozó processzora segítségével elemzi az Ön által lejátszott tartalmat, így tisztább, jobb minőségű hangot biztosít. A hírműsoroktól a játékokig, biztos lehet benne, hogy a legjobbat hozza ki LG TV-jéből.

Úgy terveztük, hogy illjen hozzá
Az LG hangprojektorok remekül illenek az LG TV-khez, hogy Ön még jobban szórakozzon és otthona lakberendezése is szintet lépjen. Az LG hangprojektorok és LG TV-k együttesével igazán modern légkört teremthet.

LG TV-távirányító a maximális kényelem érdekében
Az LG TV távirányítójával a kényelem egy új szintjét ismerheti meg. Az LG TV-hez használt távirányítóval vezérelheti a hangprojektor működését és hangerejét is.

Erőteljes 2.1 csatornás hangzás
2.1 csatornás hang, 300 W teljesítmény mélynyomóval – az LG S40Q hangprojektorral kedvenc műsorait térhatású hang mellett élvezheti.

A teljes értékű otthoni szórakoztatás élménye
Egyszerűen csatlakoztassa az LG hangprojektort az LG TV-hez, és máris élvezheti a lenyűgöző hangot és a lélegzetelállító látványt, amelyek igazán egyedülálló élményt nyújtanak.

Dolby Audio vezeték nélküli mélynyomóval
A Dolby Audio segítségével Bluetooth-kapcsolaton keresztül hallgathatja az internetről játszott zenéket.

Ezt a hangzást élvezni fogja!
Az AI Sound Pro, az LG hangprojektorok intelligens algoritmusa elemzi a tartalmat, és optimális hangzást hoz létre, nézzen akár filmet vagy híreket - de zenehallgatás közben is ideális.

A belső részek újrahasznosított műanyagból készültek
Az UL tanusítja, hogy az LG hangprojektorok ECV (Environmental Claims Validation – környezetvédelmi minősítési kérelmek jóváhagyása) termékként vannak minősítve, mert a hangprojektor felső és alsó alkatrészei újrahasznosított műanyagból készültek. Ez is bizonyítja, hogy környezetbarát módon gyártjuk hangprojektorainkat.

Műanyag palackokból készült dzsörzé anyag
Gondosan járunk el hangprojektoraink tervezésekor, és lépéseket teszünk afelé, hogy termékeinkhez több újrahasznosított nyersanyagot használjunk. A globális újrahasznosítási szabvány alapján igazolt, hogy az általunk használt szövet műanyag palackokból készült poliészter dzsörzé.

Újratervezett dobozok, kevesebb CO2-kibocsátás
Okosan újragondoltuk a hangprojektoraink dobozát, hogy azoknak új formájuk és kisebb méretük legyen. A hangprojektor és a mélynyomó innentől egy új, L-alakú dobozba kerül, ami lehetővé teszi, hogy több dobozt szállítsunk egyidejüleg. Ez kevesebb kamiont jelent az utakon, ami pedig kisebb CO2-kibocsátást eredményez.

A csomagolás újrahasznosított rostanyagból készül
Az LG hangprojektorai megkapták az SGS Eco-Product tanúsítványát, mert belső csomagolásuk EPS habszivacs (hungarocell) és műanyag tasakok helyett újrahasznosított és formázott rostanyagból készül, amely környezetbarát alternatívát kínál, miközben védi a terméket.

Kategória: 2.1
Gyártó: LG
Bluetooth: Igen
Teljesítmény: 300 W
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned