Távsegítség
Kosár
Fiókom
Logitech 930e Webkamera Black/Silver
Logitech 930e Webkamera Black/Silver
Logitech 930e Webkamera Black/Silver
Logitech 930e Webkamera Black/Silver
Termék adatai

Logitech 930e Webkamera Black/Silver

Cikkszám: 960-000972
Video:Full HD, Mic, USB 2.0, Autófókusz
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
28 728 Ft
Instock
db

AZ ÜZLETET JELENTŐ WEBKAMERA

Videohívások, amelyeknél már csak a személyes részvétel lehet jobb. A Logitech C930e Webcam kifinomult technológiája tiszta videót és hangot biztosít szinte bármilyen környezetben, még rossz fényviszonyok között is. 1080p felbontásával, H.264 videotömörítésével és 90 fokos széles látóterével a C930e az eddigi legfejlettebb webkameránk, amely kiemelkedő videokonferenciás képességekkel is rendelkezik.

KIVÁLÓ VIDEÓ MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

Mutassa legjobb oldalát minden videohívásnál, bárhol is legyen. A C930e WebCam 90 fokos látótérrel, pásztázás, döntés és négyszeres nagyítás funkcióval rendelkezik, hogy a keretet a környezetéhez igazíthassa. A RightLight™ 2 technológia és a precíziós objektív éles videoképet biztosít még rossz fényviszonyok esetén is.

ÜZLETI TANÚSÍTVÁNYOK

A C930e tanúsítvánnyal rendelkezik a Skype for Business és Cisco Jabber™-kompatibilitásról, és nagyfokú integrációra alkalmas a BlueJeans, a Broadsoft, a LifeSize Cloud, a Vidyo és a Zoom alkalmazásokkal.

KIMAGASLÓ MINŐSÉG, ALACSONY SÁVSZÉLESSÉG

Növelje a megbeszélések hatékonyságát a minden esetben rendkívül tiszta videókkal – még korlátozott sávszélesség esetében is. A Skype for Business-hez optimalizált C930e Webcam támogatja a H.264 technológiát skálázható videotömörítéssel és az UVC 1.5 kódolást, hogy a lehető legkevesebb terhet jelentse a számítógép vagy a hálózati erőforrások számára.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned