Távsegítség
Kosár
Fiókom
Logitech Rally Webkamera Black
Logitech Rally Webkamera Black
Logitech Rally Webkamera Black
Logitech Rally Webkamera Black
Logitech Rally Webkamera Black
Logitech Rally Webkamera Black
Termék adatai

Logitech Rally Webkamera Black

Cikkszám: 960-001227
Video:4K, USB Type-C, Autófókusz
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
452 740 Ft
Instock
db

Páratlan teljesítmény. Kivételesen sokoldalú használat.

A prémium minőségű, formatervezett dizájn és az Ultra HD felbontású képalkotó rendszer mellett a Rally kamera teszi teljessé a Logitech különálló kameráinak kínálatát. A fejlett optikával és forradalmian új technológiákkal rendelkező Rally kamera prémium teljesítményre képes mindenféle adottságú professzionális tárgyalóteremben. Légyzümmögésnél is halkabb, mechanikus pásztázás/döntés/nagyítás, borotvaéles, 15-szörös HD-nagyítás, széles, 90°-os látótér, valamint nagy tudású, 4K-s érzékelő: nem csoda, hogy a Rally kamera minden jelenlévőről valóban elképesztő minőségű videofelvételt készít.

Stúdióminőségű videók

Az Ultra HD minőségű képalkotó rendszerrel felszerelt Rally kamera képe ragyogóan éles, színei káprázatosak, optikai pontossága elképesztő, és akár 4K felbontásra is képes. A Logitech RightLight technológia optimalizálja a fényegyensúlyt, hogy kiemelje az arcokat, és természetes hatású bőrtónusokat olvasson be tompa, homályos fényviszonyok mellett vagy akár hátsó megvilágításban is.

Karcsú, formatervezett kialakítás

A Rally kamera világszínvonalú Logitech optikával és 4K érzékelővel rendelkezik; prémium minőségű, formatervezett dizájnjának köszönhetően pedig minden professzionális környezetben megállja a helyét. A kívül matt fekete bevonattal és palaszürke fém élekkel rendelkező Rally kamera asztalra vagy háromlábú állványra helyezhető, illetve a mellékelt szerelvénnyel falra is rögzíthető. A plafonra szerelt Rally kamera észleli, ha fejjel lefelé áll; ilyenkor automatikusan korrigálja a kép tájolását és a kameravezérlést.



Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned