Távsegítség
Kosár
Fiókom
Logitech Sight Webkamera White
Logitech Sight Webkamera White
Logitech Sight Webkamera White
Logitech Sight Webkamera White
Logitech Sight Webkamera White
Logitech Sight Webkamera White
Termék adatai

Logitech Sight Webkamera White

Cikkszám: 960-001503
Video:4K, Mic, Autófókusz
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
879 221 Ft
Instock
db

LOGITECH SIGHT
Asztali társkamera intelligens, több résztvevős keretezéssel. Szerezze meg a legjobb kilátást a szobára elölről és középről, bárhonnan.

FOGLALJON HELYET AZ ASZTALNÁL
Mesterséges intelligenciára épülő tárgyalótermi kamera, amely segít a távoli résztvevőknek úgy érezni, mintha valóban az asztalnál ülnének.

ELSŐ ÉS KÖZÉP
Adjon asztali perspektívát a szoba elülső kamerájához, hogy jobb, befogadóbb hibrid találkozó élményt nyújtson.

KÉT NÉZŐPONT. JOBB PERSPEKTÍVA.
Egy új megközelítés, mely kombinálja a Sight asztali elrendezését a terem elején elhelyezett videóoszlopéval, hogy a tárgyalótermi interakciók a legjobb szögből váljanak láthatóvá.

Míg a kamera képes az egyének megkomponálására, nehézségekbe ütközik, ha az emberek elzárják a mögöttük lévők látóterét, és nem képes fenntartani a szemből jövő perspektívát, amikor a résztvevők elfordítják arcukat az elülső kamerától.

Míg a kamera képes rögzíteni, amint a szobában résztvevők beszélgetnek egymással az asztal körül, nem tudja fenntartani a szemből jövő perspektívát, amikor a résztvevők visszafordítják arcukat a szoba elejére.

A Rally Bar a terem elején és a Sight az asztal közepén biztosítja a konzisztens elölnézeti nézetet a személyes interakciókról, miközben a beszélgetés a szobában és a távoli résztvevők között folyik.

MŰKÖDIK A KIVÁLASZTOTT PLATFORMJÁVAL
A Sight integrálható a vezető videókonferencia-platformokba, hogy még jobb hibrid megbeszéléseket tegyen lehetővé.

KÜLÖNBÖZŐ TEREKHEZ TERVEZVE
A közepes és nagyméretű együttműködési terek számára kifejlesztett Sight kiterjeszti az elülső kamera képességeit, hogy a teremben zajló beszélgetéseket és a nem szóbeli megnyilvánulásokat is rögzítse.

TISZTA HANG. TISZTA VIDEÓ. TISZTA VEZÉRLÉS.
A 4K kamerákkal és 7 nyalábformáló mikrofonnal a Sight tisztán rögzíti a beszélgetéseket és a nem szóbeli megnyilvánulásokat. A jelzőfények és a zárófedél egyértelmű jeltovábbítást és állapotvezérlést tesznek lehetővé.

TISZTA ÉS BIZTONSÁGOS TELEPÍTÉS
A tartozék rögzítőkkel könnyen telepítheti és rögzítheti a Sightot. Tartsa az asztalokat tisztán és a kábeleket csatlakoztatva a beépített kábelrendező segítségével.

Az alaplemez és a tapadókorongos felület biztonságban a helyén tartja a Sightot fúrás vagy állandó rögzítés nélkül is.

Rögzítse a Sightot az asztalhoz, közben a tartozék asztali tartóval a kábeleket levezetheti és elrejtheti az átvezetőgyűrű nyílásán keresztül.

Használja a Sightot a nem hagyományos szobai elrendezésekben, például U- vagy V-alakú asztalokkal rendelkező helyiségekben, a mellékelt állványhoz való rögzítéssel.

EGYSZERŰ KEZELÉS.
A Logitech Sync használatával könnyedén kezelheti videós együttműködési Logitech-eszközeit. Figyelheti a helyiségek megfelelő működését, frissítéseket telepíthet és beállításokat módosíthat egyetlen felhőalapú platformról. És a Sync Insights segítségével láthatja a tárgyalótermek időbeni kihasználtságát.

FENNTARTHATÓSÁG IRÁNTI KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSUNK
A Logitech elkötelezett egy fenntarthatóbb világ megteremtése mellett, és amikor csak lehetséges, olyan alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátású anyagokat használ termékeihez, mint a fogyasztóktól származó újrahasznosított műanyag. Aktívan dolgozunk környezeti lábnyomunk csökkentésén és a közösségi változások gyorsításán.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned