Távsegítség
Kosár
Fiókom
Logitech Zone True Wireless Headset Graphite Grey
Logitech Zone True Wireless Headset Graphite Grey
Logitech Zone True Wireless Headset Graphite Grey
Logitech Zone True Wireless Headset Graphite Grey
Logitech Zone True Wireless Headset Graphite Grey
Termék adatai

Logitech Zone True Wireless Headset Graphite Grey

Cikkszám: 985-001082
Mobil headset, 2.0, 20Hz-20000Hz, Mikrofon, Wireless, Hatótáv:30m, Graphite
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
145 919 Ft
Instock
db

LOGITECH ZONE TRUE WIRELESS
Üzleti célra készült Bluetooth-fülhallgató zajszűrő mikrofonnal

TISZTA, INTERNETES ÉS MAGABIZTOS
Vigye be egyéni stílusát a videoértekezletekbe a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatókkal.  A tanúsítvánnyal rendelkező zajszűrő mikrofon, aktív zajszűrés (ANC) és az átélést segítő hangzás ideális a zsúfolt munkahelyekre. Egyidejűleg kapcsolódhat számítógépéhez és okostelefonjához, majd testreszabhatja és vezérelheti fülhallgatóját a Logi Tune alkalmazással.

AZ ÖN HANGJA, KRISTÁLYTISZTÁN
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatóval a hangja kristálytisztán szólal meg, még zajos környezetben is. A fülhallgatónkénti három (összesen 6) mikrofon a fejlett nyalábformálási módszerek, a többszintű zajcsökkentés és a dinamikus jelfeldolgozás kombinációja révén választja el a felhasználó hangját az egyéb hangoktól. A legbelső mikrofon a csontvezetés útján érzékeli a felhasználó hangját, és ez a szélzaj kiszűrését segítő textillel kombinálva a környezettől függetlenül kiváló minőségű hangzást nyújt. Vezérelje kényelmesen a mikrofon erősítését a Logi Tune alkalmazással.

ZONE-NAL AZ ÖN VILÁGÁBA
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató kiváló hangminőséget nyújt. A hibrid aktív zajszűrés (ANC) kiszűri a zavaró zajokat, és segít összpontosítani a felhasználónak, miközben az átláthatósági üzemmód nagyon hasznos a csevegéshez és ahhoz, hogy halljon másokat és a forgalom zaját anélkül, hogy el kellene távolítania a fülhallgatót. A fülhallgató be- és kikapcsolásához használja a Logi Tune alkalmazást, vagy egyszerűen csak koppintson a fülhallgatóra. A nagy, 12 mm-es hangsugárzók testes basszushangokat adnak ki, teljessé téve a zenehallgatás élményét és élvezetét a teljes frekvenciatartományban.

KAPCSOLÓDJON HOZZÁNK. LEGYEN CSATLAKOZTATVA.
Csatlakoztassa a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatót egyidejűleg számítógépéhez és okostelefonjához. A saját Bluetooth segítségével kapcsolódjon problémamentesen okostelefonjához a mellékelt USB-vevőegységgel, amelyet a számítógépbe kell dugni a rendkívül megbízható vezeték nélküli kapcsolat létrehozásához. A fejlett többpontos technika megkönnyíti a problémamentes váltást a két aktív hangforrás között, és hogy soha ne mulasszon el egy hívást sem.

A TE FÜLED. A TE STÍLUSOD.
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató esetében a termékek tervezésével kapcsolatos megszállottságunk az elegancia, az egyszerűség és a szakértelem gyönyörű megnyilvánulását fejezi ki, amely határozottan mutatja az Ön stílusát és személyiségét.  A két korszerű színben kapható vezeték nélküli fülhallgató a felvételen és azon kívül is elképesztően néz ki. Legjobb formáját hozva érezze magát magabiztosnak egy olyan kinézetű és formájú fülhallgatóval, amelyet Ön választott önmaga számára.

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS A JOBB HANGZÁS ÉRDEKÉBEN
A fül és a hozzá tartozó ember is sokféle formájú és méretű lehet. Lehet, hogy az Ön füle is kissé másfajta. A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató cserélhető fülillesztékekkel kapható, hogy a füle méretéhez tökéletesen illeszkedő darabot választhasson az akusztikai teljesítmény és zajszűrés optimalizálásához. Évek óta finomítgatjuk a fülhallgató formáját és gyártását, saját módszerünkkel növelve a fülbeli kényelmet és illeszkedést.

ALKALMAZÁSON ALAPULÓ TESTRESZABÁS ÉS VEZÉRLÉS
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató egyszerű beállításához, vezérléséhez és testreszabásához nyissa meg a Logi Tune alkalmazást okostelefonján vagy számítógépén. Az elegánsan logikus irányítópultról kezelheti a némítást, tekintheti meg a töltöttségi állapotot és állíthatja az 5 sávos hangszínszabályzót – vagy választhatja az egyedi gyári beállítások egyikét.

TÁVVEZÉRLÉS A LOGITECH SYNC SEGÍTSÉGÉVEL
Az informatikai részleg távvezérelheti a Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgatót a Logitech Sync, egy egyszerű böngészőalapú felület segítségével, amely megkönnyíti az egész vállalatra kiterjedő videóhasználat támogatását, miközben csökkenti a webhelyek felkeresésének és a hibajegyeknek a számát. A Logitech Sync biztonságos és méretezhető módszert kínál a távfelügyelethez és távoli eszközkezeléshez, ami leegyszerűsíti az olyan feladatokat, mint a belső vezérlőprogram frissítése és a funkciók engedélyezése.

MUNKÁRA KÉSZ
A Zone True Wireless Bluetooth-fülhallgató az elterjedt hívóalkalmazásokkal szinte minden platformon és operációs rendszeren használható. Az üzleti tanúsítványok közé tartozik a Microsoft Teams, a Google Meet és a Google Voice, Zoom-minősítéssel rendelkezik és használható a többi népszerű alkalmazással, amilyen a Cisco Webex, a BlueJeans és a GoToMeeting.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned