Távsegítség
Kosár
Fiókom
Logitech Zone Wired Earbuds Graphite
Logitech Zone Wired Earbuds Graphite
Logitech Zone Wired Earbuds Graphite
Logitech Zone Wired Earbuds Graphite
Logitech Zone Wired Earbuds Graphite
Logitech Zone Wired Earbuds Graphite
Termék adatai

Logitech Zone Wired Earbuds Graphite

Cikkszám: 981-001009
Mobil headset, 2.0, USB-C, Kábel:1,45m, 16Ohm, 20Hz-16kHz, Mikrofon, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
41 726 Ft
Instock
db

TISZTA ÉS ÖSSZEKAPCSOLT, BÁRHOVÁ IS VISZI A MUNKÁJA.
A Zone Wired Earbuds fülhallgatóval a videóhívásokban a megjelenését és hangját illetően is a legjobb formáját hozhatja. A fülhallgató bal oldalán lévő korszerű zajszűrő mikrofon minden szavát tisztán rögzíti. A hallójárati hang stúdió minőségű. Azonnal csatlakoztathatja a telefonját, táblagépét vagy számítógépét saját zóna létrehozásához, bárhol is dolgozik.

A HANGJA PROFESSZIONÁLIS ÉS TISZTA
A minősített, korszerű, minden szavát tisztán rögzítő zajszűrő mikrofonos technológiával a Zone Wired Earbuds minden értekezletet jobbá tesz. A kar nélkül és gyönyörű kivitelben tervezett két nyalábformáló mikrofon a fülhallgató bal oldalán található, hogy kizárólag az Ön hangjára összpontosítson, és közben elnyomja a nyílt légterű munkahelyek, kávéházak és egyéb zajos környezetek nem kívánt hangjait. Az üzleti használatra készült vezetékes fülhallgatóval jól érthetően beszélhet és tisztán hallható lesz.

SAJÁT ZÓNA LÉTREHOZÁSA. BÁRHOL.
A Zone Wired Earbuds fülhallgatóval saját zónát hozhat létre a professzionális hangzás érdekében. A stúdió minőségű hangot a hangsugárzó PET+poliuretán anyaga fokozza, hogy tiszta hangzást nyújtson kevesebb torzítással, miközben a neodímium anyagú mágnesek növelik a hangerőt. Két előre konfigurált hangszínszabályzó-beállítás (az egyik a beszédhang, a másik a zene tisztaságához optimalizálva) biztosítja a megfelelő hangkörnyezetet, miközben a hallójárati fülhallgató kialakítása passzívan csökkenti a külső zajokat és minimalizálja a hangok kiszűrődését.

CSATLAKOZTATÁS EGYSZERŰEN
Azonnal csatlakoztathatja a telefonjához, táblagépéhez vagy számítógépéhez kényelmesen és könnyen. A Zone Wired Earbuds a plug-and-play technológia egyszerűségét és megbízhatóságát nyújtja minden alkalommal, akár 3,5 mm-es hangcsatlakozó, akár USB-A vagy USB-C típusú csatlakozóval kapcsolódik (minden csatlakozótípus mellékelve).

INTUITÍV VEZÉRLÉS. EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES.
A Zone Wired Earbuds fülhallgatóval a vezérlés mindig a keze ügyében van. A logikusan használható, vezetékre szerelt vezérlő kényelmesen van elhelyezve a gubancolódásmentes kábelen, hogy tudja szabályozni a hangerőt, némítani a hangot, felvenni/befejezni/elutasítani a hívásokat, valamint elindítani/szüneteltetni a zenelejátszást. A LED jelzők azonnali visszajelzést adnak a billentyűfunkciókról. A Teams funkcióit a kijelölt Teams gombról aktiválhatja a Microsoft Teams verzióval, vagy kiválaszthatja az egységes kommunikáció (UC) verzióját, amelyik gördülékenyen működik a népszerű egységes kommunikációs platformokkal.

NAGYSZERŰ HANGZÁS. INTELLIGENS MEGJELENÉS.
Bárhová viszi a munkája, magabiztosan kifejezheti a stílusát. A Zone Wired Earbuds olyan jól néz ki a videóhívásokban, amilyen jó a hangzása a fülében. A professzionális kialakítás és egy kifinomult, körkörös minta a fém burkolaton, valamint a modern színválasztás lezser eleganciát sugároz. A megjelenésen túl a fülhallgatók felületén lévő mágnesek összetartják őket, amikor nincsenek használatban, egy mellékelt, tárolásra szolgáló védőtok pedig rendezetten tartja a kábeleket, hogy soha ne gubancolódjanak össze.

AZ ÖNNEK MEGFELELŐ TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS
Minden fül egyedi. Előfordulhat, hogy még az Ön fülei sem pontosan egyformák. Tudatában vagyunk ennek, mert évek óta finomítjuk a fülhallgató alakját, formára igazítva növelve a fülbeli illeszkedést. Ez az, amiért a Zone Wired Earbuds négy méretű fülillesztékekkel kapható, hogy a füle méretéhez tökéletesen illeszkedő darabot választhasson az akusztikai teljesítmény és a zajszűrés optimalizálásához.  Még a kábel hossza is módosítható az Y-elágazó fölött lévő csipesszel; egyedileg illesztheti a személyes igényeinek megfelelően.

VEZÉRLÉS A LOGI TUNE ALKALMAZÁSSAL
Nyissa meg a Logi Tune alkalmazást a számítógépén a Zone Wired Earbuds egyszerű beállításához, vezérléséhez és testreszabásához. Az elegánsan logikus irányítópultról modulálhatja az önhangot, állíthatja az 5 sávos hangszínszabályzó-csúszkákat (vagy választhatja az egyedi gyári beállítások egyikét), és futtathatja a diagnosztikát. A legújabb Logi Tune szoftvert letöltve fülhallgatóját naprakészen tarthatja.

TÁVVEZÉRLÉS A LOGITECH SYNC SEGÍTSÉGÉVEL
Az informatikai részleg távvezérelheti a Zone Wired Earbuds fülhallgatót a Logitech Sync, egy egyszerű böngészőalapú felület segítségével, amely megkönnyíti az egész vállalatra kiterjedő videóhasználat támogatását, miközben csökkenti a webhelyek felkeresésének és a hibajegyeknek a számát. A Logitech Sync biztonságos és méretezhető módszert kínál a távfelügyelethez és távoli eszközkezeléshez, ami leegyszerűsíti az olyan feladatokat, mint a belső vezérlőprogram frissítése és a funkciók engedélyezése.

MUNKÁRA KÉSZ
A Zone Wired Earbuds az elterjedt hívóalkalmazásokkal a legtöbb platformon és operációs rendszeren használható. Az üzleti tanúsítványok többek között: Microsoft Teams, Google Meet- és Google Voice-minősítés, Zoom-minősítés, és használható olyan népszerű alkalmazásokkal, mint a Cisco Webex, a BlueJeans és a GoToMeeting.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned