Távsegítség
Kosár
Fiókom
Media-Tech MT223 Iratmegsemmisítő White
Media-Tech MT223 Iratmegsemmisítő White
Media-Tech MT223 Iratmegsemmisítő White
Media-Tech MT223 Iratmegsemmisítő White
Termék adatai

Media-Tech MT223 Iratmegsemmisítő White

Cikkszám: MT223
Papír, Plasztik kártya
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
13 787 Ft
Instock
db

Modern adatvédelem
A WHITE SHREDDER MT223 a Media-Tech cégtől kötelező darab minden olyan irodában vagy otthon, ahol az adatvédelem elsődleges fontosságú. A DIN 66399-2 szabvány szerinti biztonsági szintnek megfelelő, elegáns készülék hatékony iratmegsemmisítést garantál, megvédve az adatokat a nem kívánt hozzáféréstől.

Sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy mind a mindennapi irodai munkához, mind pedig személyes adatainak otthoni vagy irodai védelmére egyaránt használható legyen.

Hatékonyság és funkcionalitás
A WHITE SHREDDER MT223 készüléket nagy termelékenység jellemzi, egyszerre akár 5 darab 80g/m2-es lapot is apríthat. A 220 mm széles bemeneti nyílással a szabványos dokumentumok könnyen, előzetes előkészítés nélkül betáplálhatók.

A további funkciók, mint például a hátramenet és az automatikus indítás, növelik a felhasználó kényelmét, lehetővé téve a zökkenőmentes működést felesleges állásidő nélkül.

Intuitív működés
A WHITE SHREDDER MT223 intuitív funkciói, köztük a tárolórekesz telítettségének kijelzője, rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszik az aprított dokumentumok kezelését. A felhasználó folyamatosan nyomon követheti, hogy a 8 literes tároló mennyire van tele, lehetővé téve az időben történő ürítést és a munkahely rendben tartását.

Kényelem és csendes működés
A mindössze 70 dB-es hangerővel a WHITE SHREDDER MT223 rendkívül halkan működik, ami fontos a koncentrációt és csendet igénylő munkakörnyezetben. Így a készülék ideálisan megfelel a modern irodák és otthoni irodák igényeinek, ahol a kényelem legalább annyira fontos, mint a hatékonyság.

Kompakt kialakítás és mobilitás
A WHITE SHREDDER MT223 formatervezése egyesíti az eleganciát és a funkcionalitást. Kompakt méreteivel (284x320x135mm) és kis súlyával (1,49kg) az iratmegsemmisítő könnyedén illeszkedik bármely irodai vagy otthoni környezetbe, ugyanakkor könnyen szállítható és tárolható. A készülék stílusos kialakítása tovább fokozza modern jellegét.

Sokoldalú használat
A WHITE SHREDDER MT223 nem csak iratmegsemmisítő, hanem megbízható hitelkártya-aprító is. Ez a sokoldalúság teszi ideális eszközzé azok számára, akiknek fontos a pénzügyi biztonság és az adatvédelem. Akár vállalati, akár személyes adatokat kell védenie, a WHITE SHREDDER MT223 megbízható védelmet nyújt.

A WHITE SHREDDER MT223 a Media-Tech-től több mint egy közönséges iratmegsemmisítő. Olyan biztonságot, teljesítményt és stílust nyújt, amelyre a mai kihívásokkal teli adatvédelmi világban szüksége van.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned