Távsegítség
Kosár
Fiókom
Media-Tech POKKY Clever Dino Night Light for Kids
Media-Tech POKKY Clever Dino Night Light for Kids
Media-Tech POKKY Clever Dino Night Light for Kids
Termék adatai

Media-Tech POKKY Clever Dino Night Light for Kids

Cikkszám: MT227
Lámpa, RGB
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
6 441 Ft
Instock
db

Biztonságos és puha felépítés
Szilikon éjszakai lámpánkat gyermeke biztonságát szem előtt tartva terveztük. Puha szilikonból készült, cseppálló, így tökéletes gyerekszobába. A puha anyag kellemes tapintású élményt is nyújt, így tökéletes társ lefekvés előtt.

Színes fény jó éjszakához
A lámpa 17 különböző fényszínt kínál, köztük hideg fehéret és meleg fehéret. Ennek köszönhetően gyermeke hangulatához és igényeihez igazíthatja a világítást. A visszafogott meleg fénytől az örömteli, színes világításig – a választás az Öné!

Fényerő beállítása
A három fényerő fokozat lehetővé teszi a fényerősség tökéletes beállítását. Függetlenül attól, hogy gyermekének csak lágy világításra van szüksége, hogy biztonságban érezze magát, vagy erősebb fényre, hogy lefekvés előtt olvasson, lámpánk megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Az automatikus színváltás varázsa
Az automatikus, egyenletes színváltási mód varázslatos hangulatot varázsol a gyerekszobába. Ez a funkció biztosan tetszeni fog gyermekének, és segít neki pihenni lefekvés előtt, miközben serkenti a képzeletét.

Kényelmes időzítő kapcsoló
Az időzítő funkcióval beállíthatja, hogy a lámpa 15, 30 vagy 60 perc elteltével automatikusan kikapcsoljon. Ez egy kényelmes megoldás azoknak a szülőknek, akik azt szeretnék, hogy a lámpa automatikusan kikapcsoljon, miután a gyermek elalszik, így energiát takarít meg.

Intuitív kezelőszervek
A lámpa távirányítóval van felszerelve, amely lehetővé teszi funkcióinak egyszerű vezérlését. A CR2025 gombelemes távirányítóval kényelmesen változtathatja a színeket, a fényerőt és az üzemmódokat a helyiség bármely pontjáról. Alternatív megoldásként a lámpa ütögetéssel is vezérelhető, ami további vonzerőt jelent a gyerekek számára.

Hosszú akkumulátor-élettartam
Az 1200 mAh-s akkumulátorral felszerelt lámpa akár 12 órán át is üzemel egyetlen töltéssel. A mellékelt 5V-os USB kábel egyszerű és gyors töltést tesz lehetővé, így a lámpa mindig használatra kész.

Kompakt méretek
A lámpa mérete 157 x 91 x 83 mm, súlya pedig mindössze 0,16 kg, ami rendkívül praktikussá és könnyen hordozhatóvá teszi. Ez azt jelenti, hogy magával viheti nyaralásra, nagyszüleihez vagy a ház másik szobájába.

Tökéletes ajándék egy gyereknek
A Clever Dino Night Light nagyszerű ajándék minden gyermek számára. Színes fénye, változatos funkciói és biztonságos kialakítása a gyerekszoba kedvenc elemévé teszik. Szerezzen örömet gyermekének, és biztosítson nyugodt alvást minden éjszaka.

Gyártó: Media-Tech
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned