Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik  Chateau 5G LTE Access Point White/Black
Mikrotik  Chateau 5G LTE Access Point White/Black
Mikrotik  Chateau 5G LTE Access Point White/Black
Termék adatai

Mikrotik Chateau 5G LTE Access Point White/Black

Cikkszám: D53G-5HACD2HND-TC&RG502Q-EA
Access point, LAN 5, LAN Gigabit, 2.4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
231 723 Ft
Instock
db

A Chateau 5G egy nagysebességű, kétsávos otthoni hozzáférési pont LTE/5G támogatással - a valóban gyors internetért bárhol, bármikor. Igényeitől függően számos lehetőség közül választhat: a CAT4 LTE-től a CAT20 LTE-ig és az ultragyors 5G-ig. De az LTE nem az egyetlen lehetőség - a Chateau 5 x Gigabit Ethernet porttal és egy teljes méretű USB-porttal is rendelkezik.

Az egyidejű lefedettséget biztosító, erős, kettős láncú, kétsávos 2,4/5 GHz-es vezeték nélküli hálózat megoldja a legtöbb interferenciaproblémát zsúfolt környezetben. Az ügyfél például egyszerre használhatja a 2,4 GHz-es csatornát az összes háztartási mobileszköz számára, az 5 GHz-es csatornát pedig fenntarthatja a csomagvesztésre érzékeny feladatokra - például kiváló minőségű videók streamelésére -.

A Chateau testreszabható: többféle címke közül választhat, szükség esetén nyomtathatjuk a márkajelzést. És van még egy nagyszerű funkció: a TR-069 technológiával egyéni távoli ügyfélkezelési lehetőséget hozhat létre. Kiválaszthatja, hogy ügyfeleinek mekkora irányításra van szükségük, és hogy a rendkívül sokoldalú RouterOS mely funkcióit használhatják. Egyes üzemeltetők ezt arra használják, hogy a felhasználók ugyanazon a weblapon keresztül konfigurálhassák a routert, amelyet a számlák befizetéséhez használnak, mások pedig korlátozzák a kezdő felhasználók beavatkozását a beállításokba, hogy hosszú távon jobb böngészési élményt biztosítsanak.

Tegyünk több ügyfelet boldoggá a MikroTik Chateau 5G-vel!


Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned