Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik Audience LTE6 kit Access Point White
Mikrotik Audience LTE6 kit Access Point White
Mikrotik Audience LTE6 kit Access Point White
Termék adatai

Mikrotik Audience LTE6 kit Access Point White

Cikkszám: RBD25GR-5HPACQD2HPND&R11E-LTE6
Access point, LAN 2, LAN Gigabit, 2.4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps
Garancia: 24 Hónap
125 048 Ft
OutOfStock

A Wi-Fi-nek gyorsnak, megbízhatónak és könnyen kezelhetőnek kell lennie, minden szobába és minden sarokba el kell jutnia. Az Audience készülékek pontosan ezt tudják nagyszerűen biztosítani - még a legnagyobb házakban is!

Az Audience LTE6 kit egy háromsávos (egy 2,4 GHz és két 5 GHz ) otthoni hozzáférési pont LTE támogatással és meshing technológiával. Ha Wi-Fi-re van szüksége egy hatalmas, mindenféle akadályokkal teli épületben, egyszerűen adjon hozzá több Audience eszközt a hálózatához - egy gombnyomással zökkenőmentesen szinkronizálódnak, és egyetlen Wi-Fi hálózatot hoznak létre, amely lefedheti az egész épületet. A kezdeti beállítás is nagyon egyszerű - töltse le az iOS vagy Android MikroTik alkalmazást, az csatlakozik a routerhez, és végigvezeti Önt a gyors beállítási folyamaton.

Bizonyos esetekben egyetlen Audience egység több más router helyettesítésére is alkalmas lehet - tesztjeinkben 1858 m²-t (20000 négyzetláb) könnyedén lefedett. Ez az akadályok, Wi-Fi kliensek és interferenciák mennyiségétől függ, így az eredmények változhatnak.

A kábelek többé nem szabhatnak határt. A CAT6 LTE akár 300 Mbps sebességet is biztosít alacsony késleltetéssel, így a hagyományos Ethernet-kapcsolat megléte nem elengedhetetlen a kiváló minőségű videók streameléséhez vagy a játékhoz. Alternatívaként használhatja a két Gigabit Ethernet portot, és megtarthatja az LTE opciót tartaléknak. Az egyik Ethernet-port támogatja a PoE-t a készülék tápellátásához.

A kettős láncú 2,4 GHz-es és 5 GHz-es vezeték nélküli lefedettség megoldja a legtöbb interferenciaproblémát zsúfolt környezetben. A 2,4 GHz-es csatornát például egyidejűleg használhatja az összes háztartási mobileszközéhez, az 5 GHz-es csatornát pedig fenntarthatja a számítógép vagy a TV számára.

Rendelje meg Audience készülékét még ma, és kezdjen el a jövőben élni. Az egyszerű és elegáns hálózatépítés jövője.

Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned