Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik Chateau LTE12 Dual-Band Wireless/LTE Router
Mikrotik Chateau LTE12 Dual-Band Wireless/LTE Router
Mikrotik Chateau LTE12 Dual-Band Wireless/LTE Router
Termék adatai

Mikrotik Chateau LTE12 Dual-Band Wireless/LTE Router

Cikkszám: RBD53G-5HacD2HnD-TC&EG12-EA
WI-FI 5 (802.11ac), 5xLAN, Gigabit LAN, 2,4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band, 3G, SIM , USB
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
93 472 Ft
Instock
db

Lássuk be - a legtöbb szabványos hozzáférési pont nem igazán tudja kielégíteni a rendkívül változatos ügyfélkört - vagy hiányoznak belőlük a funkciók, a felhasználók nagyobb sebességet és nagyobb nyereséget akarnak, vagy túl magas az ár, vagy furcsán néznek ki. Úgy döntöttünk, hogy a legtöbb otthoni felhasználó számára fontos szempontok mindegyikét figyelembe vesszük, és egyetlen olyan eszközt hozunk létre, amely boldoggá teszi őket - ez a MikroTik Chateau.

Ez egy nagy sebességű, kétsávos otthoni hozzáférési pont CAT12 LTE-vel - a valóban gyors internetért bárhol, bármikor. De az LTE nem az egyetlen lehetőség - a Chateau 5 x Gigabit Ethernet porttal és egy teljes méretű USB porttal is rendelkezik.

Az egyidejű lefedettséget biztosító erős, kettős láncú, kétsávos 2,4/5 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat megoldja a legtöbb interferenciaproblémát zsúfolt környezetben. Az ügyfél például egyszerre használhatja a 2,4 GHz-es csatornát az összes háztartási mobileszköz számára, az 5 GHz-es csatornát pedig fenntarthatja a csomagvesztésre érzékeny feladatokra - például a kiváló minőségű videók streamelésére.

Nemcsak a RouterOS szoftverünk rendelkezik robusztus biztonsági opciókkal, hanem a gyártásbiztonságra is nagy hangsúlyt fektetünk. Nincs kiszervezés, minden eszközt a mi telephelyünkön szerelünk össze, és minden alkatrész jó hírű, megbízható partnertől - például a Qualcommtól - származik. Együttműködünk az európai törvényhozókkal, és keményen dolgozunk azért, hogy az összes szükséges biztonsági irányelvnek maradéktalanul megfeleljen. A MikroTik a zökkenőmentes, hosszú távú, meglepetések nélküli együttműködésről szól.

Érjen el akár 600 Mbps sebességet a hordozó aggregációval, mivel a CAT12 lehetővé teszi, hogy az eszközök egyszerre három sávot használjanak. Ez hatalmas előny, ha sok LTE felhasználó van a területen. A Chateau LTE12 jobb reakciókészséget biztosít zsúfolt környezetben, és nagyobb hatékonyságot a gyengébb jelhelyzetekben vidéken.

Szolgáltatótól függően azt tapasztaltuk, hogy az internetsebesség megduplázódott vidéki területeken, miután átálltak a hordozó aggregációra, így nem kell várni a kábelhálózat bővítésére.


Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned