Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik CubeSA 60Pro ac Sector Antenna 60GHz
Mikrotik CubeSA 60Pro ac Sector Antenna 60GHz
Mikrotik CubeSA 60Pro ac Sector Antenna 60GHz
Termék adatai

Mikrotik CubeSA 60Pro ac Sector Antenna 60GHz

Cikkszám: CUBEG-5AC60AY-SA
Csatlakozó LAN, Adatátviteli frekvencia 5GHz, Antenna max. nyeresége 11,5dBi, Kültéri
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
81 876 Ft
Instock
db

Rég elmúltak azok az idők, amikor a sebesség és a stabilitás érdekében a kábelekre kellett hagyatkozni. A 60 GHz-es megoldások szálszerű sebességet és stabilitást kínálnak – miközben rengeteg időt és pénzt takarít meg a telepítés és karbantartás során. Legújabb Cube 60Pro termékcsaládunk a 60 GHz-es hálózat előnyeit a következő szintre emeli – a 802.11ay szabvánnyal a még nagyobb távolságok, stabilitás, sebesség és kényelem érdekében.

Ha több eszközt kell csatlakoztatnia – vessen egy pillantást a CubeSA 60Pro AC szektorantennára . A pont-többpont módban körülbelül 600 méteres távolságokat elérő készülék nagyon hasznos lehet mindenféle rendezvényszervezésben: élő show-któl, fesztiváloktól és workshopoktól az építkezésekig, pop-up oltási klinikákig stb. Nincs szükség bonyolult vezetékes telepítésekre minden helyen – a hordozható és praktikus CubeSA 60Pro ac gondoskodik róla! A beállítástól függően a távolság még nagyobb is lehet. Például az olyan eszközökkel, mint a MikroTik nRAY , akár 800 métert is elérhet .

Felejtsd el az állásidőt az automatikus 5 GHz-es tartalék csatlakozással
A 60 GHz-es frekvenciát nem befolyásolja a zsúfolt vezeték nélküli spektrum, nagy sebességet és kapacitást kínál. De néha küzdhet rossz időjárási körülmények között. Ezért mindkét Cube 60Pro készülék rendelkezik automatikus 5 GHz-es feladatátvétellel. Erőteljes irányított antennát adtunk hozzá, hogy az 5 GHz-es tartomány lépést tudjon tartani a 60 GHz-cel.

Több tartósság, kevesebb nem kívánt figyelem
Továbbfejlesztettük a burkolatot, hogy erős fém alappal rendelkezzen – a jobb rögzítési és hűtési lehetőségek érdekében. A Cube formavilág a tiszta praktikumból fakad: tartós, nem feltűnő és kompakt.

Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned