Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik hAP ax3 with RouterOS L6 License. international version (EU)
Mikrotik hAP ax3 with RouterOS L6 License. international version (EU)
Mikrotik hAP ax3 with RouterOS L6 License. international version (EU)
Termék adatai

Mikrotik hAP ax3 with RouterOS L6 License. international version (EU)

Cikkszám: C53UiG+5HPaxD2HPaxD
WI-FI 6 (802.11ax), 5xLAN, Gigabit LAN, 2,5Gbps LAN, 2,4GHz 574Mbps, 5GHz 1200Mbps, Dual Band, USB, PoE
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
56 229 Ft
Instock
db

Végső teljesítmény az egész otthon számára

A hAP ax³ a legerősebb AX készülékünk az eddigi legjobb vezeték nélküli hálózati lefedettséggel. Modern, négymagos ARM processzorral rendelkezik, amely 1,8 GHz-en fut, és elegendő memóriával (1 GB RAM + 128 MB NAND) a legtöbb feladathoz. Bonyolult tűzfalszabályok, IPsec hardveres titkosítás, Wireguard, BGP, fejlett útválasztás vagy több távoli munka VPN-alagút sem fogja megakadályozni családját a kényelmes böngészésben, streamingben, játékban stb. Mindenki számára elegendő feldolgozási teljesítmény áll rendelkezésre. És egy gyors USB 3 portot adtunk hozzá minden tárolási célokra vagy egy további LTE modemhez.

AX vezeték nélküli - olyan erős, mint egy ökör

Az AX termékcsaládunk az Ön általános beállításától függően akár 40%-kal nagyobb sebességet kínál az 5 GHz-es és akár 90%-kal nagyobb sebességet a 2,4 GHz-es spektrumban! A potens külső antennák akár 5,5 dBi erősítés elérését is lehetővé teszik, így elfelejtheti a Wi-Fi Boostereket és egyéb trükköket. Zökkenőmentes és gyors kapcsolat az egész lakásban - így működik a hAP ax³. Az otthoni hálózati sebességek egyre komolyabbá válnak. Van 4x Gigabit Ethernet port és egy ultragyors 2,5 Gigabit port.

Több szempontból is biztonságosabb

A hAP ax³ egyszerre több szinten is megkönnyebbülhet. Az európai székhelyű gyártás, a híres skandináv munkamorál és az uniós törvényhozókkal való együttműködés biztosítja az összes szükséges biztonsági irányelv teljes körű betartását. A többféle tápellátási lehetőség (DC Jack és PoE-in) kevesebb aggodalmat eredményez az esetleges leállások miatt. A legújabb RouterOS v7 frissítések és a WPA3 fejlett titkosítási támogatással való kiegészítése példátlan szoftveres biztonságot nyújt.

Összefoglalva a dolgokat - a hAP ax³ az otthoni hozzáférési pontok világának leggyorsabb, legbiztonságosabb és legerősebb választásai közé tartozik. Vezetékes vagy vezeték nélküli. És a piacon kapható legfejlettebb hálózati szoftverrel - a RouterOS-szal. Sok más gyártóval ellentétben mi nem korlátozzuk, hogy mit tehet. Nincsenek fizetős falak vagy zavaros előfizetések. Minden eszközünk ugyanazt a korlátlan operációs rendszert használja. A képzelet az egyetlen korlát.

Egyesek talán azt kérdeznék - miért van egyáltalán szükségünk nagyobb vezeték nélküli sebességre? Nos, számtalan felhasználási esetet eddig lehetetlen vagy nehéz volt megvalósítani. Például a nagy médiafájlokkal való munka vezeték nélküli hálózaton keresztül - anélkül, hogy mindent le- és feltöltenünk kellene. Tényleg van ideje várni? Fogjon egy hAP ax³-t, és takarítson meg több időt az élet lényeges dolgaira.


Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned