Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik L11UG-5HaxD
Mikrotik L11UG-5HaxD
Mikrotik L11UG-5HaxD
Mikrotik L11UG-5HaxD
Termék adatai

Mikrotik L11UG-5HaxD

Cikkszám: L11UG-5HAXD
Access point, LAN 1, LAN Gigabit, 5GHz 2400Mbps, Kültéri
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
33 256 Ft
Instock
db

A NetBox 5 ax egy nagy teljesítményű, kétláncú kültéri eszköz, amely több szerepet is betölthet az Ön beállításaiban: AP/CPE/Pont-pont-pont. Az erős 5 GHz-es Wi-Fi 6 rádió praktikus RP-SMA csatlakozókkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy hozzáadhat egy HGO-antenna-OUT-ot, és máris egy kiváló, minden irányban működő AP-t kaptál... vagy kipróbálhatod a mANT30 PA antennát, hogy egy erőteljes, nagy hatótávolságú pont-pont kapcsolatot hozz létre akár 30 kilométeres távolságokra.*.

Ez az időjárásálló lap egy modern, ARM architektúrán alapuló Qualcomm Maple CPU-val, 256 MB RAM-mal, egy USB-porttal az extra tároláshoz vagy egyéb igényekhez, valamint egy Gigabit Ethernet porttal és PoE-bemenettel rendelkezik.

A tokot úgy terveztük, hogy megkönnyítse a rendszergazda életét. A tokot könnyedén, egy kézzel nyithatja ki. Az alján, egy védőajtó mögé rejtve találja az Ethernethez szükséges kijáratokat. A könnyű torony/pólus felszereléshez szerelőhurokkal ellátott, külön DIN-sínes rögzítést is kínál.

Ha idáig elolvasta, íme egy kis bónusz funkció: megtartottuk a jó öreg csipogót a különböző riasztásokhoz vagy kreatív kimenetekhez.

* Fontos megjegyezni, hogy bár a hosszabb összeköttetések megvalósíthatók, megbízhatóságuk változó lehet. Ezenkívül az elérhető távolság nagyban függ a használatra kiválasztott antennától.


Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned