Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM
Mikrotik L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM
Mikrotik L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM
Mikrotik L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM
Mikrotik L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM
Mikrotik L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM
Termék adatai

Mikrotik L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM

Cikkszám: L23UGSR-5HaxD2HaxD-NM
Access point, LAN 1, LAN Gigabit, 2.4GHz 574Mbps, 5GHz 1200Mbps, Kültéri, Dual Band
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
70 352 Ft
Instock
db

Ismerje meg az egyik legsokoldalúbb társát: a NetMetal ax - egy nagy teljesítményű, nagy hatótávolságú kültéri hozzáférési pont, amely bármilyen környezetben megállja a helyét. Extra tartósságra tervezték, így szinte bárhová könnyedén telepíthető - a tokot egy kézzel nyithatja és zárhatja. A minősített IP66-os védelem megóvja a készüléket a portól és az erőteljes vízsugaraktól - nedves padlásokon és liftaknákban, nyüzsgő dokkokban vagy tengerparti toronyépületekben. A NetMetal ax - a hálózatépítés marsjárója - számára nincs túl durva terep!

Modern kétmagos ARM CPU-val, Gigabit Ethernet és 2,5 Gigabit SFP a szálas összeköttetéshez, USB-porttal és egy szabad miniPCIe foglalattal rendelkezik, amely további testreszabást tesz lehetővé. Hozzáadhat például egy LTE modemet a mobilinternet biztonsági mentéshez - a NetMetalhoz egy NanoSIM foglalatot is adtunk! De vannak más lehetőségek is, például egy átjáró hozzáadása a LoRa IoT beállításokhoz, mint például a mi R11e-LR8-asunk!

A nagy teljesítményű, kétsávos, kétláncú Wi-Fi 6 rádió a korábbi vezeték nélküli protokollokhoz képest nagyobb sebességet, stabilitást, biztonságot, roamingot, energiagazdálkodást és egyéb funkciókat kínál. A két RP-SMA csatlakozó lehetővé teszi egy tetszőleges antenna hozzáadását akár 30 kilométeres távolságokra.*. Szükség esetén a NetMetal ax kisebb hatótávolságú használatra is átalakítható olyan antennákkal, mint például a HGO-antenna-OUT csavarozható omni antennás egységünk. Ez 3,3 dBi erősítést biztosít a 2,4 GHz-es sávban és 5,5-7,1 dBi erősítést az 5 GHz-es sávban.

Ha idáig elolvasta, itt egy kis bónusz funkció: megtartottuk a jó öreg csipogót a különböző riasztásokhoz vagy kreatív kimenetekhez.

*Meg kell jegyeznünk, hogy bár a hosszabb kapcsolatok megvalósíthatók, megbízhatóságuk változó lehet. Ezenkívül az elérhető távolság nagyban függ a használatra kiválasztott antennától.

Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned