Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik LHGG LTE6 kit
Mikrotik LHGG LTE6 kit
Mikrotik LHGG LTE6 kit
Mikrotik LHGG LTE6 kit
Termék adatai

Mikrotik LHGG LTE6 kit

Cikkszám: LHGGR&FG621-EA
Csatlakozó LAN, Adatátviteli frekvencia 2,4GHz, Antenna max. nyeresége 17dBi, Kültéri
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
73 872 Ft
Instock
db

Ha a mobiltelefon-vétel meghibásodik, az LHGG LTE6 készlet megbízható utolsó mérföldes internetmegoldásként lép a helyébe. A nagyméretű 17 dBi antenna és a legújabb Cat6 LTE modemünk, amely egyszerre több LTE sávot is képes használni, gyors és megbízható kapcsolatot biztosít, amikor minden más lehetőség csődöt mond. Szerelje fel egy oszlopra, árbocra, a tetőre vagy bármilyen más magas építményre - és mindig kapcsolatban maradhat!

Ez a készlet egy olyan frissítés, amely egyesíti korábbi LHG bestsellereink erősségeit. Gigabites Ethernet-et kapott - így kihasználhatja az LTE modem teljes sebességpotenciálját, amely szintén Cat4-ről Cat6-ra frissült! Az új LTE modem lehetővé teszi számunkra, hogy az árat lejjebb vigyük, a teljesítményt növeljük, és további kedvezményeket kínáljunk a mobilszolgáltatói projektvolumen megrendeléseihez!

A karcsú és feltűnésmentes időjárásálló kialakítás különböző éghajlati zónákban bizonyította ellenálló képességét, a legzordabb szeleket is könnyedén elviseli. Ez jelentős idő- és költségmegtakarítást jelent Önnek vagy csapatának a karbantartás terén.

A hatalmas, nagy nyereségű antenna az LTE-sávok sokoldalú, 2,7 GHz-től 700 MHz-ig terjedő tartományának széles körű támogatásával büszkélkedhet. Ilyen kiterjedt lefedettséggel gyakorlatilag bárhol a világon jelet foghat!

Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned