Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik RouterBoard RB960PGS Router
Termék adatai

Mikrotik RouterBoard RB960PGS Router

Cikkszám: RB960PGS
5xLAN, Gigabit LAN, USB, SFP, PoE
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
36 220 Ft
Instock
db

A hEX PoE egy öt portos Gigabit Ethernet router olyan helyekre, ahol nincs szükség vezeték nélküli kapcsolatra. A készülék rendelkezik egy USB 2.0 porttal és egy SFP porttal az optikai szálas csatlakozás hozzáadásához. A 2-5. portok más PoE-képes eszközöket is képesek ellátni energiával, ugyanolyan feszültséggel, mint amilyen feszültséget a készülékre alkalmaznak.

Megfizethető, kicsi és könnyen kezelhető, ugyanakkor egy nagyon erős 800 MHz-es CPU-val rendelkezik, amely képes a RouterOS által támogatott összes fejlett konfigurációra. Kevesebb hálózati adapter és kábel miatt kell aggódnia! A maximális áram portonként 1A, az Ethernet portok árnyékoltak.

Támogatja a passzív PoE bemenetet és a passzív vagy 802.3af/at PoE kimenetet is. A 2-5. Ethernet portok más PoE-képes eszközöket is táplálhatnak ugyanazzal a feszültséggel, mint ami a készülékre kerül. Kevesebb hálózati adapterrel és kábellel kell törődnie! Az at/af B (4,5+)(7,8-) kompatibilis eszközök táplálására alkalmas, ha 48-57-es bemeneti feszültséget használ.


Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned