Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mikrotik WAP AC LTE Kit Access Point
Mikrotik WAP AC LTE Kit Access Point
Termék adatai

Mikrotik WAP AC LTE Kit Access Point

Cikkszám: RBWAPGR-5HACD2HND&R11E-LTE
Access point, LAN 2, LAN Gigabit, 2.4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Kültéri, Dual Band
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
84 490 Ft
Instock
db

Egy kis csomag hatalmas ambíciókkal - a wAP ac LTE egy rendkívül költséghatékony, kétsávos (2,4/5 GHz) otthoni hozzáférési pont, amely a népszerű időjárásálló wAP-formátumunkon alapul. Két Gigabit Ethernet porttal rendelkezik - a készüléket vezetékes útválasztóként is használhatja, a Micro SIM foglalaton keresztül LTE biztonsági mentéssel. Alternatívaként bárhol élvezheti a vezeték nélküli élményt - akár beltéren, akár kültéren. a wAP ac LTE-t úgy terveztük, hogy szinte bármilyen helyzetben és időjárási körülmények között erős és megbízható kapcsolatot biztosítson. A készülék -30 C° és +60 C° közötti hőmérsékletnek is ellenáll, és könnyen felszerelhető falra, mennyezetre vagy oszlopra.

Ne tévesszen meg a kompakt méret - ezt a készüléket egy négymagos, 716 MHz-es CPU és 128 MB RAM hajtja, amely nagy terhelést is képes kezelni. A kettős láncú 2,4 GHz-es és kettős láncú 5 GHz-es vezeték nélküli kapcsolat a kettős egyidejű AP-lefedettséghez megoldja a legtöbb interferenciaproblémát zsúfolt környezetben. A 2,4 GHz-es csatornát például egyidejűleg használhatja az összes háztartási mobileszköz számára, az 5GHz-es csatornát pedig fenntarthatja a csomagvesztésre érzékeny feladatokra - például kiváló minőségű videók streamelésére -.

Az RBwAPGR-5HacD2HnD&R11e-LTE olyan LTE modemet tartalmaz, amely támogatja az 1,2,3,7,8,20,38 és 40-es nemzetközi LTE-sávokat.

Nagy teljesítmény, nagyszerű érték, elképesztő tartósság, funkcionális és nem tolakodó kialakítás - a wAP ac LTE a legtöbb igényt kielégíti, anélkül, hogy áldozatokat hozna.

Gyártó: Mikrotik
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned