Távsegítség
Kosár
Fiókom
Mobile Origin Waterproof floating case 6,8" White/Orange
Mobile Origin Waterproof floating case 6,8" White/Orange
Termék adatai

Mobile Origin Waterproof floating case 6,8" White/Orange

Cikkszám: DBXL-WHT-ORG01
Tok, Univerzális
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
3 082 Ft
Instock
db

Csak a Mobile Origin vízálló úszó tok tökéletesen védi mobiltelefonját nemcsak a víztől, hanem a homoktól és a portól is. A vízálló tokkal nyugodtan úszhatsz, elmehetsz egy extrém kalandtúrára, vagy csak feküdhetsz a medence mellett és kortyolgathatsz egy italt. A Mobile Origin vízálló toknak köszönhetően nem kell aggódnod a telefonod miatt.
A vízálló tokkal nem kell aggódnod a telefonoddal való vízi szórakozás miatt.
A Mobile Origin vízálló úszó tok 6,8" fehér/narancssárga színű IPX8 minősítéssel rendelkezik, így 30 percig védi telefonodat a víz alatt, és maximum 30 méterig merülhet el. A tok nagyszerű eszköz lesz ahhoz, hogy nyaralásod során fényképeket és videókat készíthess a víz alatti világról.
Minden alkalommal, mielőtt újra használnád a tokot, ellenőrizd annak vízállóságát a termékhez mellékelt utasításoknak megfelelően.
A víz jelenléte az érintőképernyőkön rontja vagy teljesen megakadályozza az érintés funkcióját, még akkor is, ha a kijelzőn védőfólia van. Az érintésvezérlés javítása érdekében javasoljuk, hogy emelje a készüléket a víz fölé, végezzen műveleteket a kijelzőn, majd merítse újra alá, vagy használja a kamera egyik zárgombját a víz alatt, ha a készülék ezt lehetővé teszi.
Nagyszerű társ a szárazföldön
A Mobile Origin vízálló úszó tok 6,8" fehér/narancssárga a tökéletes társ a vízben és a szárazföldön. Az átlátszó fólián keresztül is teljes mértékben vezérelheted telefonod kijelzőjét. A tok nemcsak a mobiltelefonodnak, hanem dokumentumoknak, hitelkártyáknak vagy készpénznek is megfelel. A 150 cm széles zsinór biztosítja, hogy a táska kényelmesen viselhető legyen a vállon, a nyakon vagy keresztben.

 

 

Gyártó: Mobile Origin
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned