Távsegítség
Kosár
Fiókom
Msi Handheld Claw A1M 7" 512GB Black
Msi Handheld Claw A1M 7" 512GB Black
Msi Handheld Claw A1M 7" 512GB Black
Msi Handheld Claw A1M 7" 512GB Black
Msi Handheld Claw A1M 7" 512GB Black
Termék adatai

Msi Handheld Claw A1M 7" 512GB Black

Cikkszám: 9S7-1T4111-094
, RGB, Gamer
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
322 697 Ft
Instock
db

MSI Claw A1M, egy úttörő kézi játékeszköz, amely új korszakot nyit a hordozható játékélmények terén. Intel® Core™ Ultra processzorokkal és Intel® XeSS technológiával, amely még az AAA címek esetében is zökkenőmentes és magával ragadó játékélményt biztosít.

Ergo-Gaming A kényelem tudománya
A világ minden tájáról összegyűjtött több ezer mintaadat alapján a Claw ergonómiailag a kényelem és a pontosság érdekében lett kialakítva. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a markolat természetes kontúrjaihoz, így intuitív játékélményt biztosít minden méretű kéz számára.

Tökéletesség az antropometrián keresztül
Kézi eszközként a Claw elérte az optimális egyensúlyt a fogása és a súlya között. Aprólékosan csiszoltuk a különböző tervezési részleteket, a tenyérhez illeszkedő görbülettől kezdve az ujjak fogási pozícióin át a ravaszerőig.

ÚJGENERÁCIÓS HIBRID TELJESÍTMÉNY
Akár Intel® Core™ Ultra 7 155H processzor
Villámgyors feldolgozási sebességével, amely az Intel első integrált NPU-ját tartalmazza a kézi számítógépek energiatakarékos AI-gyorsításához és a helyi következtetések levonásához. A legújabb Intel® Core™ Ultra 7 processzor 155H megváltoztatja a játékmenetet. Legyen szó játékról, tartalomkészítésről vagy nehéz multitaskingról, ez az Ön jegye a zökkenőmentes és nagy teljesítményű számítástechnikai élményhez.

A kategória legjobb akkumulátor-üzemideje
Nyissa ki a kivételes játékállóképességet az áttörést jelentő akkumulátor kapacitással. Itt találkozik a hatékony energia és a robusztus teljesítmény - több játék, kevesebb töltéssel.

50%-kal hosszabb teljesítmény
A piaci átlaghoz képest

A kategória legjobb akkumulátor-élettartama
Nyissa ki a kivételes játékállóképességet az áttörést jelentő akkumulátor-kapacitásunkkal. Itt találkozik a hatékony teljesítmény a robusztus teljesítménnyel - több játék, kevesebb töltés.

50%-kal hosszabb teljesítmény
A piaci átlaghoz képest

7 hüvelykes simasági készség
Merülj el a végső játékélményben 7 hüvelykes prémium 120 Hz-es játékkijelzőnkkel, amely kivételes színvisszaadással és sima működéssel rendelkezik.

WI-FI 7 KÉSZ
A Wi-Fi 7 több gigabites teljesítményt kínál, 5,8 Gbps csúcssebességet elérve az 5 és 6 GHz-es kapcsolatokon. A 320 MHz-es csatornasávszélességgel jelentős áteresztőképesség-növekedést biztosít. Élvezze az ultraalacsony, 2 ms késleltetést és a jittermentes élményt több kapcsolaton keresztül. A 6 GHz-es spektrum további kapacitást biztosít a nagyobb teljesítmény érdekében.

Végtelen bővíthetőség
Gyors átvitel és kiterjedt csatlakoztathatóság a Thunderbolt™ 4 segítségével

*Támogatja a PD töltést 45W-tól(20V@2.25A) és akár 65W-ig(20V@3.25A) a rendszer futása (S0 energiaállapot) és alvó üzemmód (Modern készenléti alacsony energiaigényű üresjárati állapot), 15W-tól(5V@3A) és akár 65W-ig(20V@3.25A) hibernált (S4 energiaállapot), kikapcsolt (S5 energiaállapot) üzemmódban. A töltési áram adaptálása érdekében a teljes rendszerteljesítményt befolyásolhatja. A töltési sebesség a rendszer és az akkumulátor állapotától függően változik. Az MSI PD töltő használata ajánlott.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned