Távsegítség
Kosár
Fiókom
Next One 35W DUAL GAN WALL CHARGER White
Next One 35W DUAL GAN WALL CHARGER White
Next One 35W DUAL GAN WALL CHARGER White
Termék adatai

Next One 35W DUAL GAN WALL CHARGER White

Cikkszám: 35WDUAL-GAN-CHR
Adapter, 2xUSB-C, 35W
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
16 664 Ft
Instock
db

A NEXT ONE által tervezett 35 W-os fali töltő egy úttörő innováció, amelyet kifejezetten az Ön szeretett Apple-eszközeihez terveztek.

Ez a töltő új mércét állít fel elegáns és kompakt kialakításával, és két nagy teljesítményű USB-C portot tartalmaz, amelyek képesek lenyűgöző, 35 W maximális kimeneti teljesítményt biztosítani.

Tapasztald meg a legnagyobb kényelmet, mivel ez a töltő könnyedén támogatja a főbb gyorstöltési protokollokat, így egyszerre töltheted MacBook Pro, iPad és iPhone készülékedet anélkül, hogy egy ütemet is kihagynál.

A biztonság a legfontosabb, ezért a NEXT ONE töltő tűzálló PC anyagból készült. Hatékonyan szabályozza a hőmérsékletet, páratlan stabilitást és védelmet nyújt a túlmelegedés ellen. A GaN 2. generációs frissítő chip tovább javítja a töltés élményét, nagyobb teljesítményt és kiváló hőmérséklet-kibocsátásvezérlést biztosít.

Ez a hordozható töltőblokk úgy készült, hogy kiállja az idő próbáját, és aprólékos tervezéssel ellenáll a karcolásoknak és a morzsolódásnak, így tökéletes társa lesz az Ön útközbeni életmódjának. Fontos azonban, hogy minden tápcsatlakozót biztonságosan csatlakoztasson, és a terhelés igazodjon a töltő névleges teljesítményéhez. Legyen óvatos, és kerülje a sérült vagy leváló vezetékek használatát, valamint a szélsőséges hőmérsékleti viszonyokat, amelyek befolyásolhatják a készülék teljesítményét. Kezelje óvatosan a töltőt, kerülje az erős ütéseket vagy rezgéseket, amelyek megzavarhatják a belső alkatrészeket. A nagyfeszültséget tartalmazó tűzálló burkolatot semmilyen okból nem szabad kinyitni.

Az optimális töltési élmény érdekében erősen ajánljuk, hogy ezt a technológiai csodát MFI tanúsítvánnyal rendelkező NEXT ONE villámkábellel párosítsa.

Emelje új szintre a töltési játékát a NEXT ONE 35W-os fali töltővel. Élvezd a gyors töltést Apple készülékeid számára, a hatékonyság, a stílus és a rendíthetetlen teljesítmény tökéletes harmóniában egyesül.



Gyártó: Next One
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned