Távsegítség
Kosár
Fiókom
NIIMBOT M2 Címkenyomtató Blue
NIIMBOT M2 Címkenyomtató Blue
NIIMBOT M2 Címkenyomtató Blue
NIIMBOT M2 Címkenyomtató Blue
NIIMBOT M2 Címkenyomtató Blue
NIIMBOT M2 Címkenyomtató Blue
Termék adatai

NIIMBOT M2 Címkenyomtató Blue

Cikkszám: M2Blue
300x300dpi, Színes, USB, Bluetooth, Címkék24*14mm/2-960, 30*20mm-325, 40*20mm-325, 40*60mm-115, EW30*14-375
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Raktáron
54 039 Ft
Instock
db

Színes nyomtatás - 5 színű szalag különböző típusú címkepapírokkal, tetszés szerint illesztheti a kívánt nyomtatási hatás létrehozásához. A 20-50 mm-es nyomtatási szélesség, a fogyóeszközök intelligens felismerése, az automatikus papírvisszatérítés és a korrektúra funkció nagyon jó, hogy segítsen a felhasználóknak címkéket és időt megtakarítani. A nyomtatási sűrűség a különböző címkéknek megfelelően adaptálható, javítva a hatékonyságot.

Hőátviteli frissítési technológia -- A NIIMBOT M2 bluetooth címkenyomtató 300 DPI-vel rendelkező hőátviteli frissítési technológiát alkalmaz. A hőnyomtatókkal összehasonlítva a címkék hosszabb ideig tárolhatók, vízállóak, olajállóak, alkoholállóak, kopásállóak és karcállóak, valamint ellenállnak a magas és alacsony hőmérsékletnek, megoldva a hőcímkék rövid tárolási idejének korlátozását.

Mobil és PC szerkesztés támogatása -- Intelligens bluetooth kapcsolat 'NIIMBOT APP', hogy bárhol személyre szabott címkéket hozzon létre, egyszerre 10 mobiltelefont támogat (3 IOS, 7 Android), adatkábelen keresztül számítógéphez is csatlakoztatható (driver telepítése szükséges) a változatosabb tartalomszerkesztéshez, szabadon válthat a két végpont között.

Széleskörű alkalmazás -- Az M2 címke készítő gépet széles körben használják az irodai dokumentumok osztályozásában, az ékszeriparban, az iskolai szervezési menedzsmentben, az orvosi azonosításban és a kisvállalkozásokban. Alkalmas a címkék tárolására és osztályozási címkékre különböző zord körülmények között beltéren és kültéren stb.

Több kreatív sablon -- A vezeték nélküli Bluetooth-kapcsolattal rendelkező APP NIIMBOT több iparági sablonokat, szövegeket, ikonokat, táblázatokat, logókat, vonalkódokat, QR-kódokat, képeket, időt, Excel beillesztését, Scan, Voice RECG, stb. tartalmaz. Könnyedén létrehozhat különböző design címke matricákat az App. Támogatja az azonos/különböző árucikkcímkék kötegelt nyomtatását, könnyen használható és hatékony.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned