Távsegítség
Kosár
Fiókom
Nintendo Super Mario RPG (NSW)
Nintendo Super Mario RPG (NSW)
Nintendo Super Mario RPG (NSW)
Nintendo Super Mario RPG (NSW)
Nintendo Super Mario RPG (NSW)
Termék adatai

Nintendo Super Mario RPG (NSW)

Cikkszám: NSS6736
Nintendo Switch, Gamer
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
26 727 Ft
Instock
db

Az eredetileg kizárólag Japánban és Észak-Amerikában, Super NES-re megjelent legelső Mario RPG teljesen megújult grafikával érkezik a Nintendo Switch konzolokra. A játék emellett számos új funkcióval is büszkélkedhet, köztük a játékosok által a harc során bevethető erőteljes Triple Move mozdulatokkal.

A játék történetének kezdetén Bowser megint a tőle megszokott rosszban sántikál: elrabolta Peach hercegnőt, úgyhogy Mariónak kell a megmentésére sietnie. Amikor azonban Mario szembeszáll vele Bowser’s Keepben, hirtelen egy még nagyobb gonosztevő bukkan fel – Exor, the Giant Sword.  Ahogy a kastélyra zuhan, eltöri a Star Roadot, és egy olyan hatalmas rengést okoz, amely mindenkit a levegőbe repít. Így Mariónak nem csak Peach hercegnőt kell megtalálnia, de új szövetségeseket is kell szereznie, és ki kell derítenie, milyen ádáz terveket sző a Smithy Gang, még mielőtt túl késő lenne.

A játékosok utazásaik során hasonló gondolkodású szereplőkkel találkoznak, akik csatlakoznak küldetésükhöz. A barátságos Mallow-tól a titokzatos Genoig… és a legvalószínűtlenebb szövetségesedig, aki nem más, mint a nagy, gonosz Bowser személyesen! Minden csapattag egyedi különleges képességekkel rendelkezik. Hőseinknek együtt kell szembenézniük  a számos csatlóssal, akiket a világuralomra törő, fegyverszerű Smithy Gang szabadított fémes fenyegetésként a világra. Óvakodj a Goombáktól, Koopa Troopáktól és másoktól, akik összefogtak velük.

A játék körökre osztott csatáiban a játékosoknak gombnyomásaikat pontosan kell időzíteniük az Akcióparancsok végrehajtásához, hogy növeljék a kiosztott sebzést, vagy csökkentsék a kapott sérülést. A támadás tökéletes időzítésével egyszerre minden ellenséget megsebezhetsz, ha pedig védekezés közben teszel így, akkor teljesen elkerülheted a sérüléseket. Minden sikeres Akcióparancs segít az Akciómérő feltöltésében. Amikor ez megtelik, a játékosok egy rendkívül erőteljes Triple Moveot hajthatnak végre. Ez a mozdulat az aktuális csoportodtól függően változik, így érdemes kísérletezni a különböző karakterkombinációkkal.

A játékban számos tárgy is szerepel, amelyek jól jönnek majd a harcok során. A játékosok ezeket a (különleges képességek használatához elengedhetetlen) Flower Pointok visszaállítására, a csapattársak gyógyítására, vagy akár az ellenfelek elaltatására is használhatják. Fegyverek és páncélok is rendelkezésre állnak, amelyek még ütősebbé teszik a csapatot. Szereld fel őket az alaptámadások erősebbé tételére, a különféle statisztikák növelésére és egyebekre. Ráadásul az újonnan hozzáadott és bármikor bekapcsolható Breezy nehézségi mód könnyen elérhetővé teszi a kalandot minden játékos számára, függetlenül attól, milyen tapasztalati szinten vannak.

Gyártó: Nintendo
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned