Távsegítség
Kosár
Fiókom
Nintendo Switch Donkey Kong Country: Tropical Freeze (NSW)
Termék adatai

Nintendo Switch Donkey Kong Country: Tropical Freeze (NSW)

Cikkszám: SWITCH_DONKEY_KONG_CTF
Nintendo Switch, Gamer
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
22 156 Ft
Instock
db

Ez a játék tartalmaz minden mókát és kihívást az eredeti játékból, plusz egy új, kezdő-barát módot, amivel a népszerű kalandot a szuper laza szörföző majommal, Funky Konggal élvezhetik a játékosok. Funky Kong tud duplán ugrani, lebegni, megállíthatatlanul gurulni vagy végtelenül használni a pörgőúszást. A megbízható szörfdeszkájának köszönhetően még a tüskék sem lassítják le.

FEDEZD FEL A SZIGETEKET

A támadó Snowmadek lefagyasztották Donkey Kong szigetét és a Kong családnak kell kiolvasztania!

Ússz, lendülj és ugrálj végig hat trópusi szigetet, melyek tele vannak akadályokkal, rejtett tárgyakkal és felejthetetlen boss harcokkal!

EGY JÁTÉKOS MÓDOK

Egyedül is végigjátszhatod a játékot, vagy akár egy barátoddal együtt Többjátékos módban! Fuss, lendülj és ússz át az oldalnézetes pályákon, miközben gyűjtöd a gyümölcsöket és taposod az ellenfeleket, amik a célhoz vezető utadat állják.

Ha már tapasztalt platformer játékos vagy, teszteld képességeidet az Eredeti Módban – vagy ha egy lazább élményre vágysz, irány a Funky mód! A képességeidet próbára teheted az időt mérve is vagy próbálj ki egy nehezebb kihívást!

OSZD MEG A MÓKÁT

Álljatok csapatban, hogy párosan küzdjetek a Snowmadek ellen! A Co-operatív többjátékos módban két játékos tudja együtt élvezni a kalandot a Nintendo Switch konzolon.

Oszd meg a Joy-Con kontrollert egy baráttal vagy családtaggal és játszatok együtt TV vagy Asztali módban! Használhatsz akár egy Nintendo Switch Pro kontrollert vagy két Joy-Con kontrollert Joy-Con markolattal együtt.

Vesd bele magad az akcióba a nagy képernyőn TV módban, amilyen kontrollerrel csak szeretnél asztali módban vagy akár teljesen hordozható módban is játszhatsz – a te döntésed!

Gyártó: Nintendo
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned