Távsegítség
Kosár
Fiókom
ONYX BOOX Go Color 7" Magnetic Cover Black
ONYX BOOX Go Color 7" Magnetic Cover Black
ONYX BOOX Go Color 7" Magnetic Cover Black
ONYX BOOX Go Color 7" Magnetic Cover Black
Termék adatai

ONYX BOOX Go Color 7" Magnetic Cover Black

Cikkszám: CASE COVER GO COLOR 7 BLACK
Tok
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
10 983 Ft
Instock
db

Emelje az olvasás élményét a BOOX mágneses borítóval, amelyet kizárólag a BOOX Go 7 e-olvasóhoz terveztek. Ez a karcsú és kifinomult borító több mint egy védőpajzs; ez a stílus és a funkcionalitás kifejezése.

Prémium védelem:
A precízen megmunkált BOOX mágneses borító kiváló védelmet nyújt a BOOX Go 7. Tartós, kiváló minőségű anyagai megóvják e-olvasóját a mindennapi kopástól, így az évekig kifogástalan állapotban marad.

Mágneses vonzás:
Tapasztalja meg a beépített mágnesek kényelmét, amelyek biztonságosan rögzítik a borítót BOOX Go 7 készülékéhez. Egyszerűen pattintsa fel, és máris készen áll az olvasásra. Nem kell többé aggódnia a véletlen leejtések vagy a készülék sérülése miatt.

Automatikus alvás/ébredés funkció:
Kímélje meg az akkumulátor élettartamát a borító intelligens automatikus alvás/ébredés funkciójával. Amikor becsukja a fedelet, a BOOX Go 7 alvó üzemmódba kerül, amikor pedig kinyitja, a készülék azonnal felébred. Mondjon búcsút a kézi be- és kikapcsolással járó gondoknak.

Kifinomult dizájn:
Az esztétikai szempontok figyelembevételével tervezett borító kiegészíti a BOOX Go 7 e-olvasó elegáns és modern megjelenését. Vékony profilja minimálisan növeli a készülék terjedelmét, így könnyen becsúsztatható egy táskába vagy hátizsákba. Válasszon többféle stílusos szín közül, hogy megfeleljen személyes ízlésének.

Könnyű hozzáférés:
Minden port és gomb elérhető marad a BOOX mágneses borítás felhelyezésével. Könnyedén töltheti készülékét, módosíthatja a beállításokat és navigálhat anélkül, hogy valaha is eltávolítaná a borítót.
Emelje az olvasás élményét a BOOX mágneses borítóval a Go 7 készülékhez. A védelmet, a stílust és a funkcionalitást ötvöző borító minden BOOX Go 7 tulajdonos számára kötelező tartozék. Akár otthon, akár útközben, ez a tökéletes társ e-olvasójához.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned