Távsegítség
Kosár
Fiókom
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart
Termék adatai

Panasonic 55" TX-55LX800E LED Smart

Cikkszám: TX-55LX800E
LED, 55", 4K, 3840x2160, 50Hz, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Widi, Smart, Android, Gamer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
296 920 Ft
Instock
db

Az LX800 sorozatú 4K Android TV™ nagy teljesítményt és kompakt kényelmet kínál. A színpompás, nagy fényerejű HDR Bright Panel Plus képernyő a legkülönfélébb videoközvetítési lehetőségeket kínálja.

Teljes látvány. Teljes érzület.
Gyors mozgások rendkívüli tisztasággal megjelenítve. A sportközvetítések és a videojátékok kiemelkedő paramétereket igényelnek, ezért most több 4K LED TV-változatunkat frissítettük. Tervezési szempont volt a gyors akció és az izgalmak megjelenítése nappalijában. Nagy képernyőn megjelenő és vezérelhető akció – kiváló színek és tűéles képminőség – figyelemre méltó hanghatás helyezi az események középpontjába.

Jobb kihasználásravár a TV
Az Android TV megkönnyíti a szórakozást. Több mint 400 000 film és műsor egy helyen. A készülék Google beszédhangvezérléssel irányítható.

Nézheti kedvenceit, és irányíthatja beszédhanggal
A TV többet nyújt beszédhangvezérléssel. A távirányító Google Assistant gombjának megnyomásával gyorsan kereshet több mint 400 000 film és műsor között, valamint például ajánlást kaphat hangulatának megfelelően és vezérelheti intelligens otthoni eszközeit.

Rakja ki kis képét a nagy képernyőre
Telefonról, táblagépről és laptopról azonnal kirakható a kép a TV-re. A Chromecast built-in™ segítségével átjátszhatja például kedvelt filmjeit, műsorait, alkalmazásait és játékait közvetlenül a TV-re.

Átjátszhatja kedvelt Netflix-sorozatait
Tudta, hogy a Netflix műsora egyszerűen átjátszható okostelefonról a kívánt Panasonic TV-re? Csak csatlakoztatja mindkettőt a WiFi-hez, a Cast (Átjátszás) ikonra kattint, és kész is. Miért ne próbálná ki a Stranger Things sorozattal?

Színei tiszták, ragyogóak, hogy minden jól látsszon
A 4K LED TV és HDR Bright Panel Plus képernyője természetes fénnyel teli szobában is tökéletes. Még a legerősebb nappali megvilágításban is tiszta, ragyogó, színpompás és bámulatosan kontrasztos képeket jelenít meg, hogy jól látsszanak az események.

Valóban pontos képvisszaadás, mely megragadja a pillanatot
A HCX processzor – Ez a processzor a készülék agyközpontja. A TV-vel kapcsolatos ismereteinket egy képfeldolgozó processzorban egyesítettük, amely a káprázatos kontrasztot, élességet és színvisszaadást biztosítja.

Figyelemre méltó hanghatás, mely stadionélménnyel szolgál
Dolby Atmos® – A jó kép fontos, de sokkal magával ragadóbb egy jó hangzással együtt. Dolby Atmos® technológiát alkalmazó hangfeldolgozási rendszerünk olyan érzés, mint a legjobb helyen ülni a stadionban.

Optimális fényerő és színezet bármely képforrásból
Több HDR-formátum – az összes HDR (nagy dinamikatartományú) formátumot támogató prémium TV biztosítja a lehető legjobb eredményt bármely képforrásnál. Jelenetenként optimalizálja a fényerőt és a színezetet Dolby Vision, HLG, HDR10 vagy a HDR10+ Adaptive formátumú képforrás esetén egyaránt.

Váljon részesévé a képernyőn a játéknak
Játék mód – Átváltanak tévénézésről játékra? Minden gond nélkül kiválaszthatja a Játék üzemmódot a TV távirányítójával. Ekkor lecsökken a bemeneti késedelem, hogy a képesemények azonnal reagáljanak a parancsokra. Ezzel foteljéből egyenest a játék világába csöppen.


Kategória: 55 "
Gyártó: Panasonic
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned