Távsegítség
Kosár
Fiókom
Panasonic SC-PM270EG-K Micro Hi-Fi System Black
Panasonic SC-PM270EG-K Micro Hi-Fi System Black
Termék adatai

Panasonic SC-PM270EG-K Micro Hi-Fi System Black

Cikkszám: SC-PM270EG-K
Hifi rendszer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
47 218 Ft
Instock
db
Kompakt rendszer, egyértelműen jó hangzás
A kompakt PM270 egy belső hangszórónak és két külön hangszórónak köszönhetően rendkívül erőteljes hangzást biztosít. A hangszórók 10 cm-es teljes tartományú membránokkal és basszusreflex-nyílásokkal rendelkeznek, és könnyedén 20 W-os sztereó hangzást biztosítanak.

Kis rendszer sok lehetőséggel
Szereti a rádió és a CD-k egyszerűségét? Ha igen, válassza a PM270-et a beépített sztereó FM-tunerrel és CD-lejátszóval. Bluetooth®-on keresztül mobiltelefonját is csatlakoztathatja internetes műsorok vagy lejátszási listák streameléséhez. Az USB-csatlakozás további zenehallgatási lehetőséget biztosít.

Vezeték nélküli lejátszási listák streamelése Bluetooth® segítségével
A beépített Bluetooth segítségével a PM270 vezeték nélkül lejátszhatja a hangokat okostelefonjáról vagy táblagépéről. A Bluetooth Remaster segít kompenzálni a vezeték nélküli átvitel miatti hangfrekvencia-veszteséget, így jobb minőségű hangzást érhet el. A lejátszási listák és internetes műsorok hallgatása tiszta és helyiséget betöltő hanggal igazán élvezetes.

Friss dizájn, rugalmas elhelyezés
A PM270 karcsú kialakítása bármilyen könyvespolcot vagy szekrény tetejét kiegészíti. A jobb sztereó hangzás érdekében a különálló hangszórókat igényei szerint helyezheti el. Minden felesleges elemet eltávolítottunk, így egy egyszerű és intuitív kezelőpanel maradt.
Gyártó: Panasonic
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned