Távsegítség
Kosár
Fiókom
Philips 55" 55PUS8919/12 LED Smart
Philips 55" 55PUS8919/12 LED Smart
Philips 55" 55PUS8919/12 LED Smart
Philips 55" 55PUS8919/12 LED Smart
Philips 55" 55PUS8919/12 LED Smart
Termék adatai

Philips 55" 55PUS8919/12 LED Smart

Cikkszám: 55PUS8919/12
LED, 55", 4K, 3840x2160, 120Hz, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, Titan OS, Gamer
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
398 658 Ft
Instock
db

4K Ambilight TV
A The One tovább fokozza az élvezeteket! Ez a 4K Ambilight TV mindent biztosít, amit csak szeretne: grandiózus képminőség, gyors válaszidejű kezdőképernyő kedvenc streaming szolgáltatásaival és hihetetlen játékélménnyel. Készüljön fel minden idők legjobb kikapcsolódására!

The One, magával ragadó Ambilight funkcióval.
Az Ambilight TV az egyetlen olyan TV, amely hátul beépített LED-fényekkel reagál arra, amit Ön néz, színes fényudvart varázsolva a látvány köré. Mindent megváltoztat: a TV nagyobbnak tűnik, Ön pedig jobban elmerülhet kedvenc sportműsoraiban, filmjeiben, zenéiben és játékaiban.

The One – lenyűgöző látványvilággal. Philips P5 Picture Engine technológiával.
A Philips P5 Engine a kedvenc tartalmaihoz méltó, ragyogó képeket biztosít. A részletek észrevehetően nagyobb mélységérzetet nyújtanak. A színek élénkek, a bőrtónusok pedig természetesek. A kontraszt olyan éles, hogy minden részlet érzékelhető. A mozgás tökéletesen folyamatos.

The One, TITAN operációs rendszerrel.
A TITAN operációs rendszer Smart TV platformjának köszönhetően gyorsan és könnyen megtalálja kedvenc tartalmait. Sorozatot néz? A megtekintés közvetlenül a kezdőképernyőről folytatható. Ha valami újat keres, olyan kategóriák között böngészhet, mint például az akció vagy a dráma, és megtekintheti a legjobb streaming szolgáltatások javaslatait – mindezt egy helyen.

Moziszerű látvány és hangzás. Dolby Vision és Dolby Atmos.
A Dolby Vision és Dolby Atmos minden film, TV-show és videójáték esetében nagyszerű képet és hangot biztosít. Lássa olyannak a képet, amilyennek a rendező megálmodta – többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy a túl sötét képeken nem lehet kivenni, mi történik! Halljon minden szót tisztán. Tapasztalja meg úgy a hanghatásokat, mintha az események kellős közepében lenne.

Játékra fel! 120 Hz-es, rendkívül alacsony bemeneti késleltetés. VRR, FreeSync.
A HDMI 2.1 rendszerű Ambilight TV-jével a legtöbbet hozhatja ki a következő generációs játékeszközökből a különlegesen reszponzív játékmenet és a egyenletes grafika révén. Könnyedén ugorhat, a legkisebb helyen is megfordulhat, vagy drifteléssel veheti be a kanyarokat! VRR és FreeSync támogatással. Az Ambilight játékmód pedig még izgalmasabbá tesz mindent.

Távvezérlő újrahasznosított műanyagból. Környezetbarát csomagolás.
A középső forgóállványnak köszönhetően bárhol elhelyezheti a The One készüléket, és továbbra is a legjobb képi élményt kapja, az Ambilight funkció pedig a képernyő kikapcsolt állapotában azonnali hangulatvilágításként használható. A TV-készülék távvezérlője újrahasznosított műanyag felhasználásával készül, csomagolásunk FSC-tanúsítvánnyal rendelkező újrahasznosított kartonpapírt tartalmaz, a mellékletek pedig újrahasznosított papírra vannak nyomtatva.

Philips vezeték nélküli otthoni rendszer DTS Play-Fi-vel.
Nagyszerű, tiszta TV-s hangzást biztosít a csomagolásból kivéve azonnal. A DTS Play-Fi-vel működő Philips vezeték nélküli otthoni rendszerrel másodpercek alatt csatlakozhat az otthonában lévő kompatibilis soundbarokhoz és vezeték nélküli hangszórókhoz. A TV-t központi hangszóróként használva még egy surround hangzású házimozi-rendszert is létrehozhat.

Beépített Alexa és a Google Segéddel kompatibilis
Több hangsegéd közül választhat! Nyomja meg az Alexa gombot a távvezérlőn, és keressen hangutasításokkal filmeket és sorozatokat, kérjen ajánlásokat, vezérelje a kompatibilis okosotthon-eszközöket, és még sok más lehetőség áll rendelkezésére. Ezenkívül megkérheti a Google-t is a Google Segéd funkcióval rendelkező eszközökön keresztüli TV-vezérlésre.

Páratlanul éles kép. Lebilincselő vizuális élmény.
Bármit is néz, élénk színekkel rendelkező, ragyogó, rendkívül éles képet élvezhet. Ráadásul ez a 4K UHD Ambilight TV minden fontosabb HDR formátummal kompatibilis, így minden részletet látni fog, még a sötét és világos felületeken is HDR tartalom streamelése esetén.

Egyszerű csatlakozás intelligens otthoni hálózatokhoz és hangsegédekhez.
A Matter és Control4 rendszerekkel való problémamentes kompatibilitás azt jelenti, hogy könnyedén integrálhatja a The One készüléket meglévő intelligens otthoni hálózatába. A TV hanggal történő vezérléséhez a távvezérlő Alexa gombjának megnyomásával az Alexát is megkérheti. Ezenkívül a Google Segéd funkcióval rendelkező eszközökön keresztül a Google-hoz is fordulhat.


Kategória: 55 "
Gyártó: Philips
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned