Távsegítség
Kosár
Fiókom
Philips NA130/00 Forrólevegős sütő Black
Philips NA130/00 Forrólevegős sütő Black
Philips NA130/00 Forrólevegős sütő Black
Philips NA130/00 Forrólevegős sütő Black
Philips NA130/00 Forrólevegős sütő Black
Termék adatai

Philips NA130/00 Forrólevegős sütő Black

Cikkszám: NA130/00
Forrólevegős sütő
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
47 481 Ft
Instock
db

Maximális íz, bajlódás nélkül

Kívül ropogós, belül puha. Az egyedülálló RapidAir technológia időt és energiát takarít meg anélkül, hogy az étel ízletessége csökkenne. Egyszerűen csak állítsa be az időt és a hőmérsékletet, és élvezze a finom, egészséges ételeket kevesebb mint 20 perc alatt.

Finom és ropogós a RapidAir technológiának köszönhetően

Kívül ropogós, belül szaftos, kevés vagy hozzáadott olaj nélkül. A RapidAir technológia és az egyedülálló StarPlate kialakítás tökéletes légáramot biztosít, így mindig finom ételeket készíthet el, gyorsan.

Készítsen egészséges ételeket, akár 90%-kal kevesebb zsiradékkal

Most már lelkiismeret-furdalás nélkül készíthet ínycsiklandó ételeket, gyakorlatilag zsiradékmentesen, hogy egészségesen táplálkozzon anélkül, hogy le kellene mondania a finom ízekről.

12 elkészítési mód egyetlen praktikus készülékben

Sütés, grillezés, pirítás és sok minden más. Könnyen beállíthatja az időt és a hőmérsékletet a 12 különböző elkészítési módhoz, beleértve a gyors felmelegítést, kiolvasztást és aszalást.

A HomeID alkalmazásban megtalálja az Airfryer készülékének megfelelő, finom recepteket

Fedezzen fel több ezer ingyenes receptet és speciális beállítást az Airfryer készülékhez. A felhasználók 93%-a szerint a HomeID alkalmazás megkönnyíti az ételkészítést.

Gyors és egyszerű tisztítás

Nincs szükség dörzsölésre vagy áztatásra. Takarítsa meg a tisztítási időt a mosogatógépben tisztítható, tapadásmentes, valamint PFOA-mentes StarPlate és sütőedény révén.

6,2 l-es kapacitás az egyszerű köretekhez és ételekhez

A kompakt kialakítás ideális minden konyhához, legyen az nagy vagy kicsi. Akár 800 g hasábburgonya, 8 csirkecomb vagy 800 g zöldség is belefér a 6,2 literes sütőedénybe.

Takarítson meg időt, és csökkentse energiaszámláját

Süssön akár 50%-kal gyorsabban, és takarítson meg akár 70% energiá, amikor a Philips Airfryer készüléket használja a hagyományos sütő helyett.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned