Távsegítség
Kosár
Fiókom
Philips Series 5000 STH5010/70 Kézi Gőzölő Green
Philips Series 5000 STH5010/70 Kézi Gőzölő Green
Philips Series 5000 STH5010/70 Kézi Gőzölő Green
Philips Series 5000 STH5010/70 Kézi Gőzölő Green
Philips Series 5000 STH5010/70 Kézi Gőzölő Green
Philips Series 5000 STH5010/70 Kézi Gőzölő Green
Termék adatai

Philips Series 5000 STH5010/70 Kézi Gőzölő Green

Cikkszám: STH5010/70
Kézi Gőzölő
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
27 457 Ft
Instock
db

A divat jövője: a gőz és a stílus találkozása

Kiválasztotta, hogy mit szeretne felvenni, de nincs ideje vasalásra. Neaggódjon, mi tudjuk a megoldást! Felejtse el a nehéz vasalókat, és élvezze a Philips 5000 kézi gőzölőkészülék előnyeit. 35 másodperc alatt készen áll, és élvezetes a használata. Garantáltan nem égeti ki a ruhákat, így biztosan divatos lehet!

Elegáns kialakítás és állítható fej: könnyű használat és tárolás

A Philips 5000 kézi gőzölőkészülék bármikor készen áll a használatra. Egyszerűen állítsa be a fejet a ruhák vállfán vagy sima felületen végzett gőzöléséhez – és már kezdheti is. Az állítható, dönthető fejnek köszönhetően könnyű elcsomagolni utazáshoz, és otthon is gyorsan és könnyen eltehető.

Másodpercek alatt készen áll a használatra, és nem igényel vasalódeszkát

A szuperkönnyen használható Philips 5000 kézi gőzölőkészülék mindössze 35 másodperc alatt felmelegedik. Elfelejtheti a jó öreg, nagy méretű vasalódeszkákat – mostantól nem lesz ilyenre szüksége. Egyszerűen gőzölje és gyűrődésmentesítse a ruhaneműket vállfán vagy egy sima felületen. Kész is van.

Eco és Max beállítás: válassza ki az öltözékéhez megfelelőt

A Philips 5000 kézi gőzölőkészülékkel megszabadulhat a bosszantó gyűrődésektől minden vasalható ruhadarabján. Az Eco az ideális, energiatakarékos beállítás. Ezt követi a Max, amely erősebb gőzkibocsátást biztosít, és kiváló választás a makacsabb gyűrődések és a pamuthoz hasonló anyagok esetében.

Csúcsos vasalóorr: tökéletes a nehezen vasalható területekhez

A Philips 5000 kézi gőzölőkészülék csúcsos vasalóorral van ellátva, amelynek célja, hogy elérje a legnehezebben kezelhető sarkokat, és még a legbonyolultabb redőket, fodrokat és mandzsettákat is kisimítja. Ez azt jelenti, hogy minden érzékeny és részletgazdag ruhadarab bármikor készen állhat a viselésre. Semmilyen öltözék nem jelent akadályt.

Erőteljes gőzölés: a könnyen elérhető, kiváló eredményekért

A Philips 5000 kézi gőzölőkészülék a Max beállításon kézi gőzölőkészülékhez képest lenyűgözően magas gőzkibocsátást biztosít (akár 1400 Watt akár percenként 24 g folyamatos gőzkibocsátással). Így Ön kompromisszumok nélkül, könnyen gyűrődésmentesítheti a kedvenc öltözékét.

Levehető víztartály: a könnyű feltöltésekhez és fröccsenésmentes használathoz

A Philips 5000 kézi gőzölőkészülékhez 120 ml-es levehető víztartály tartozik. Ennek köszönhetően szuperkönnyen feltölthető, amikor hosszabb ideig tartó gőzölésre van szükség, és könnyen kiüríthető, mielőtt elpakolná vagy elcsomagolná egy utazáshoz. A termék maximális stílusossága érdekében a víztartály vízfodrokhoz hasonló mintázatú, így szépen megidézi a víz kecses áramlását.

A műanyagok 45%-a újrahasznosított: mutatós külső és bolygóbarát kivitel

Minden ezer eladott Philips 5000 kézi gőzölőkészülékkel 295 000 műanyag szívószálnak megfelelő mennyiséggel csökkentjük az új műanyag felhasználását. Így Önt már a gőzölés közben jó érzés töltheti el, nem csak a ruhadarabok azt követő felöltésekor.

A gőz a baktériumok/gomba és atkák akár 99,9%-át elpusztítja

A maximális frissesség érdekében a Philips 5000 kézi gőzölőkészülék a baktériumok 99,99%-át elpusztítja. Így Ön szuperbiztos lehet abban, hogy a felvenni kívánt öltözék extra tiszta és friss, függetlenül attól, hogy kimosta-e, vagy már viselte korábban.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned