Távsegítség
Kosár
Fiókom
Philips TAR5005 Radio Wood
Philips TAR5005 Radio Wood
Philips TAR5005 Radio Wood
Termék adatai

Philips TAR5005 Radio Wood

Cikkszám: TAR5005/10
Rádió
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
30 364 Ft
Instock
db

Sokoldalú otthoni rádió

Ez a kis méretű DAB+/FM rádió nagyszerűen mutat, bárhová is teszi. A fa készülékház és a szövet hangszóróborítás minimalista melegséget nyújt bármely szobának. Kristálytiszta vételt biztosít, és a vendégek számára tökéletes kíméletes ébresztő funkcióval rendelkezik.

Minden helyiségbe tökéletesen illik
A reggeli dallamoktól kezdve a késő esti ritmusig ez a rádió minden hangulathoz remek partner, és tökéletesen elfér a kis asztalokon, a keskeny pultokon és a könyvespolcon. A DAB+ hangolóegység kristálytiszta vételt biztosít. Kedvenc állomásaidhoz pedig 20 programhelyet is beállíthatsz.

Nagyszerű kivitel, amely éppen illik a helyére
A hangszórót fából készült, könnyű burkolat veszi körül, amelyet szürke hangszórószövet borít. A fényes, fekete kijelzőpanel mutatja az állomásinformációkat és az időt. A rádió tetején található gombok hangolásra, forrásválasztásra és egyéb funkciók kezelésére szolgálnak.

Ébresztő funkciók éjszakai vendégeknek
A Kíméletes Ébresztő funkcióval a vendégek folyamatosan növekvő rádióhangerőre ébredhetnek. A kettős ébresztési funkcióval két különböző ébresztést lehet beállítani. Ez tökéletes választás, ha a vendégek hajlamosak megnyomni a szundi gombot az első ébresztésnél.

Gyártó: Philips
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned