Távsegítség
Kosár
Fiókom
Philips TAR8805 Internet Radio Black
Philips TAR8805 Internet Radio Black
Philips TAR8805 Internet Radio Black
Philips TAR8805 Internet Radio Black
Philips TAR8805 Internet Radio Black
Philips TAR8805 Internet Radio Black
Termék adatai

Philips TAR8805 Internet Radio Black

Cikkszám: TAR8805/10
Rádió
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
71 229 Ft
Instock
db

Még szerethetőbb

Akármi is a kedvenc műfajod, a Philips internetes rádióval könnyedén megtalálhatod a műsorok között. Az internetes rádiózás, a DAB+ és az FM-adások vétele mellett kompatibilis a Spotify Connect szolgáltatással, és Bluetooth-os streamelésre is képes. A vezeték nélküli Qi töltőpadról pedig feltöltheted mobilodat.

Internetes rádió. Több ezer állomás karnyújtásnyira.

Az internetes rádió világszerte több ezer állomásra nyit ajtót, amelyeken minden elképzelhető programot megtalálsz. A digitális rádióvevő kristálytiszta vételt nyújt, és akár 20 csatornát is beprogramozhatsz előre kedvenc internetes, DAB+ és FM-állomásaiddal.

Spotify Connect. Használj egy mobileszközt Spotify távvezérlőnek.

Streamelés Spotifyról? A Bluetooth internetes rádió Spotify Connect lehetőséget kínál. Használd a mobiltelefonod távvezérlőnek, miközben a rádió a legjobb minőségű Spotify jelet közvetíti - közvetlenül a Spotify-kiszolgálókról. A mobileszközödről más zeneszolgáltatók tartalmát is streamelheted.

Vezeték nélküli Qi-töltőfoglalat. USB-port.

A rádió tetején vezeték nélküli Qi töltőegység található. A régebbi típusú telefonokhoz USB töltőport is rendelkezésre áll. Nagy méretű, jól látható digitális időkijelzővel rendelkezik, a kezelőgombok pedig az előlapon találhatók.

Elegáns külső. Nagy méretű, 2,4"-es színes kijelző

A nagyméretű, magasfényű színes kijelzőt egy matt fekete fa készülékház és egy fekete fém hangszórórács öleli körbe. A kijelzőn láthatod a Spotify Connectről származó, az albumra, műfajra és zeneszámra vonatkozó információkat, illetve az állomások emblémáit, ha az internetes rádiót vagy a DAB-ot használod.

Kettős ébresztés és elalváskapcsoló

Az elalváskapcsoló segítségével pihentető alvásba merülhetsz úgy, hogy közben a háttérben kedvenc rádióállomásod szól. A kettős ébresztés funkcióval két különböző ébresztést is beállíthatsz. Tökéletes megoldás, ha valószínűleg elszundizod az első ébresztést.

Bass Reflex nyílás. Gazdag, erőteljes mélyhangok

Gyártó: Philips
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned