Távsegítség
Kosár
Fiókom
Planet Fast Ethernet Media Converter, Multimode
Termék adatai

Planet Fast Ethernet Media Converter, Multimode

Cikkszám: FT-802
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
27 428 Ft
Instock
db

A PLANET FT-80x egy Fast Ethernet Bridge 100BASE-FX szálból 10/100BASE-TX árnyékolt csavart érpár (STP) átalakító. Támogatja a fél-duplex és a teljes duplex működést, valamint a különböző száloptikákat. Az átalakító automatikusan alkalmazkodik az STP-porthoz csatlakoztatott eszköz által támogatott legmagasabb teljesítményszinthez. Ha az eszköz egy kapcsoló vagy munkaállomás, amely támogatja a teljes duplex módot, az átalakító alkalmazkodik a teljes duplex módhoz, és hatékony 200 Mbps sávszélességet biztosít. Ha a csatlakoztatott eszköz egy hub vagy munkaállomás, amely csak fél-duplex módot támogat, az átalakító fél-duplex módhoz alkalmazkodik, és névleges 100 Mbps sávszélességet biztosít. Egy felülbírálati kapcsoló teljes kézi vezérlést biztosít a fél/teljes duplex működés felett a száloptikai interfészben. Az átalakító száloptikai portja 1310 nm-en működik, és ST, SC, MTRJ, VF45 vagy WDM csatlakozókat használ. A többmódusú modellek akár 2 km-es távolságot, az egymódusú modellek pedig akár 15/20/35/50/60 km-es távolságot is támogatnak.média és hatékony megoldást nyújtanak a hálózat felügyeletére.

Az FT-80x sorozat LFP (Link Fault Pass-through funkcióval) (LLCF/LLR) és DIP-kapcsolós kialakítással rendelkezik. Az LLCF/LLR azonnal riasztja a rendszergazdákat a link médiával kapcsolatos problémák esetén, és hatékony megoldást nyújt a hálózat felügyeletére. A DIP-kapcsoló biztosítja az LFP funkció letiltását vagy engedélyezését.

Az LLCF (Link Loss Carry Forward) azt jelenti, hogy amikor egy eszköz csatlakozik az átalakítóhoz, és a TP vonal elveszíti a kapcsolatot, az átalakító szála megszakítja az átviteli kapcsolatot. LLR (Link Loss Return) azt jelenti, hogy amikor egy eszköz csatlakozik az átalakítóhoz, és a szálvonal elveszíti a kapcsolatot, az átalakító szála megszakítja az átviteli kapcsolatot. Mindkettő azonnal riasztja a rendszergazdákat a link médiájának problémájáról, és hatékony megoldást nyújt a hálózat felügyeletére.

Gyártó: Planet
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned