Távsegítség
Kosár
Fiókom
Poly Plantronics Calisto 5200 Speakerphone Black
Termék adatai

Poly Plantronics Calisto 5200 Speakerphone Black

Cikkszám: 210902-01
3,5mm jack, USB, Mikrofon, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
43 596 Ft
Instock
db

A Calisto 5200 hordozható, személyes kihangosítót a mai, sokat utazó szakemberek számára tervezték. Akár az irodából, akár otthonról, akár máshonnan dolgozik, a Calisto 5200 tiszta, professzionális konferenciát tesz lehetővé. A választható USB-A vagy USB-C, valamint 3,5 mm-es csatlakozók kompatibilitást biztosítanak a legtöbb PC/Mac, táblagép és mobil eszközzel, a 360˚-os mikrofon pedig kivételes, mindenre kiterjedő hangminőséget biztosít.

KÉNYELMES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK
Napjainkban a hívások számos eszközön - PC-n, táblagépen és mobiltelefonon - zajlanak. A 3,5 mm-es és USB-A vagy USB-C portokkal egyaránt rendelkező Calisto 5200 személyes kihangosító lehetővé teszi, hogy gyorsan és megbízhatóan csatlakozhasson bármilyen eszközhöz. A hívásokat akár egyesítheti is az eszközök között, hogy valóban kapcsolatban maradhasson a kollégákkal és az ügyfelekkel.

GAZDAG, TISZTA HANGZÁS
Hallja és legyen hallható, még akkor is, ha távoli helyről dolgozik. A teljes duplex 360°-os mikrofon akár 10 láb/3 m távolságból is tisztává teszi a hangját. A Calisto 5200 megfelel a Microsoft Skype for Business csoportos konferenciákra optimalizált specifikációinak. Még multimédiához is kiválóan alkalmas.

BÁRHOVÁ MEGY, BÁRHOL MŰKÖDIK
A Calisto 5200 segítségével magával viheti a konferenciatermet. A kényelmes hordtáska és a beépített kábelkezelés megkönnyíti a csomagolást és a felállítást. A 30 órás akkumulátoros üzemidővel szinte bárhol fogadhat hívásokat.

SZÁMÍTHAT AZ EGYÉNI ÉLMÉNYRE
Válassza ki a beállításokat a fejhallgató testreszabásához a Plantronics Hub for desktop segítségével. Válassza ki a nyelvi preferenciát, a funkcióbeállításokat, és tartsa készülékét naprakészen a legújabb firmware-rel. Az IT-csapat számára a Plantronics Manager Pro távoli menedzsmentet, headset-leltárt és használat-felügyeletet biztosít.


Gyártó: Poly Plantronics
Bluetooth: Nem
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned